Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Strategy Execution

Snittbetyg: 4,9

Baseras på 55 recensioner.

Mikaela Hannverik
En mycket användbar och värdeskapande kurs för dig som arbetar som projektledare. Du får verktyg och metoder för att identifiera, analysera och hantera risk i projekt. Du lär dig uppskatta risker dess nivå samt att koppla dem till kostnader i projekt. Bra underlag vid projektbudgetarbete.
Marcus Larsson
Kursledaren var fantastisk. Tack var sin förmåga att visualisera och förklara teori utifrån praktiska erfarenheter blev det tydligt vilka nyckelfrågorna inom ”Program Management” är.
Marcus Larsson
Kursledaren var toppen. Det var tydligt och konkret vilka verktyg en projektledare kan och bör använda sig av för att få god tids- och kostnadsstyrning.
Fredrik Lidzén
Mycket bra lärare som kunde ämnet och pratade fritt kring det. Han tog vara på de funderingar och erfarenheter som fanns i gruppen.
Andreas Halvarsson
Instruktören för den här kursen är den bästa ESI-instruktören jag har haft. Mycket kunnig och ger jättebra feedback. Kursen var lärorik men det är en konst att implementera principerna då det handlar mer direkt om kontakt med andra människor jämfört med andra kurser.
Andreas Halvarsson
Det var en innehållsrik kurs med många bra tips och tricks, övningarna var mycket givande. Föreläsaren var bra, kanske lite utsvävande i sina anekdoter ibland men vi lyckades ändå hålla tidplanen, så det var ju bra.
Kanako Nakajima
The course was amazing. The quality of teaching was high however I wish I could have more time exercising practically based on the concepts we learned in classroom. There was certainly limitation due to the duration of course.
Mikael Sjöberg
ESI:s “Rapid Assessment and Recovery of Troubled Project” is a course I have wanted to attend for several years now and finally I had the time to take it. The instructor did an excellent job to teach the course and transfer his knowledge and experience. 3 days well spent!
Sergio Graziosi
Interesting to have different prospective from people working in other organizations with different business. Good atmosphere in the group.
Duško Tomić
I have completed course High impact communication in Stockholm last week. As usual with ESI courses, it was excellent experience, including course, venue, instructor and city of Stockholm, which is beautiful.
Anders Ekström
Kursen “Ekonomi och Budgethantering” har en bra bredd som omfattade både projekt- och linjeverksamhet. Upplägget med ESI var som alltid strukturerat och pedagogiskt med lämpliga exempel från kursledaren. Då vi var en lagom stor grupp diskuterades olika frågor på givande sätt. Kursen ger en övergripande inblick i ekonomistyrning i relation till p...
Visa mer
Johan Hansson
övergipande – mkt bra kursupplägg och inspirerad korsledare. Den stora minusfaktorn är att jag hade behövt en mer utförlig kursbeskrivning på hemsidan för att fullt förstå vad kursen fokuserar på.
Niklas Saavala
Bra bredd och djup på kursinnehållet. Professionell ledare med bra exempel från tidigare arbetslivserfarenheter
Anna Karlin
För mig som junior projektledare byggde denna kurs en otroligt bra bas i mitt arbete.
Kristen Kristiansen
Mycket bra kurs, bra intro till grunderna i projektledning.
Johan Modigh
Den får en 4 nöjd! En 5 hade fått om den bara hade varit lite mer indiktad på bygg sektorn där jag jobbar. Men det är ju inte så lätt att ha en kurs som är så direkt inriktad
Mikael Åhman
Jag tyckte utbildningen var väldigt givade. Läraren vi hade kom från arbetslivet och var inte enbart någon med en fin utbildning.
Annika Pettersson
Bra och erfaren lärare, bra tempo, bra att det krävdes litet egenarbete på kvällarna, det känns seriöst. Även om man måste förhålla sig till inarbetade metoder och mallar i det egna företaget, så har man en bra grund till vad som är viktigt i projektstyrningen.
Anna Johnsson
Jag är nöjd med kursen. Det var en bra bladning av traditionell undervisning och övningar. Och  jag fick med mig en hel del användbara verktyg. Dock tycker jag att det gick väldigt långsamt, så långsamt att jag ibland tappade fokus och istället började kolla mail på telefonen istället. Jag vet att det är en svår övervägning med vilket tempo man ...
Visa mer
Karin Larsson
En mycket innehållsrik kurs som har givit mig goda grunder inom projektledning och stora möjligheter att utveckla mitt sätt att leda projekt.
Ola Olsson
Bra kurs med material som är baserat på arbetslivserfarenheter
Maria Sköldborg
Inspirerande kurs, med mycket praktisk handledning som jag har nytta av i mitt jobb!
Jennie Eriksson
ESI:s grundläggande projektledning var en intressant och givande kurs som jag redan har och fortsättningsvis kommer ha nytta av i mitt yrke. 
Greta Isaksson
Jag tycker också det var en bra kurs. Bra, trevlig och erfaren lärare. Blev intressanta diskussioner med deltagare från olika branscher. En kommentar är att jag skulle ha velat ha kompendiet i färg för det är svårt läsa alla pilar i svartvitt. Kändes som när man betalat så mycket i avgift  borde det kunnat vara färg.
Linnea Grundström
Bra upplägg och intensiva dagar. Bra om man har viss kunskap om projektarbete och dess upplägg innan kursstart men det är ingen nödvändighet
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!