Visa utbildning.se som: Mobil

Jobba hos oss

Jobba hos oss

Arbeta på ett snabbväxande företag omgiven av duktiga och drivna personer

utbildning.se är en del av Educations Media Group (EMG). Vi söker ständigt hängivna medarbetare till vårt huvudkontor på Karlavägen i centrala Stockholm!

Se alla lediga tjänster här

Hos oss på EMG arbetar du i en internationell och motiverande miljö. Vi är marknadsledande när det kommer till söktjänster för utbildning i hela världen och driver idag 19 lokala siter i Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige, Storbritannien och USA. Vi är idag över hundra medarbetare på huvudkontoret i Stockholm och har lokala kontor i Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Mannheim.

  • Vi satsar på våra medarbetare med mycket kompetensutveckling både individuellt och i team.
  • Vi ger mycket ansvar till varje medarbetare – du kan till exempel snabbt bli projektansvarig om du är driven.
  • Vi hittar regelbundet på aktiviteter, som t.ex. afterworks, yoga, innebandy och tennis.
  • Vi arbetar mot gemensamma mål, och när de uppnås ser vi till att fira!

Spontanansökan

Du är även välkommen att skicka en spontanansökan om du är intresserad av att arbeta på vår sälj-, kommunikations- eller techavdelning. Ansökan skickas till career@educations.com och ska innehålla personligt brev och cv. Ange "spontanansökan" i ämnesraden.

Praktisera på EMG

Vi har goda erfarenheter av praktikanter och letar alltid efter nya stjärnor! Vi erbjuder handledning och variation under praktiken och en chans att få lära känna ett ungt och produktivt företag som arbetar målorienterat. Vi ser gärna att praktikperioden är minst 10 veckor. Skicka ansökan innehållande personligt brev och cv till career@educations.com. Vill du veta mer om hur det är att praktisera hos oss? Läs våra intervjuer med våra tidigare praktikanter Sophie Gisterås och Felicia Lindmark.

Senast uppdaterad: 10 sep 2019

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!