Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Vår vision

Vår vision

Det finns alltid något nytt att lära sig

Vi på utbildning.se är övertygade om att det är kunskap som driver människor och organisationer framåt. Vi inspireras av människor som vågar anta nya utmaningar och som strävar efter att utvecklas.

Det kan vara chefen som med hjälp av en ledarskapsutbildning blir tryggare i sin roll, kommunikatören som stärker sitt CV med hjälp av en SEO-kurs, eller den förändringstörstande som byter karriär och blir coach.

Läs våra guider

Det ska vara lätt att hitta rätt

Vi har skapat en kostnadsfri söktjänst för kompetensutveckling som vi med omsorg har förfinat i över tio års tid. Oavsett var du bor eller vad du arbetar med ska det finnas utbildningar som tar dig och din karriär vidare.

Tillsammans med våra hängivna medarbetare vägleder, peppar och inspirerar vi dig med guider, artiklar och ett innehåll anpassat för alla – oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vi uppdaterar oss ständigt med nya utbildningsmöjligheter för att vi vill vara den bestående länken mellan dig och din utveckling.

Till artiklar & tips

Kasta dig ut

Vår vision är att hjälpa alla i hela Sverige att hitta rätt utbildning. Ja, det låter kanske djärvt, men faktum är att vi redan är på god väg! Det finns alltid något nytt att lära sig – vilket blir ditt nästa steg?

Nu börjar vi!

Senast uppdaterad: 10 sep 2020