Visa utbildning.se som: Mobil

Utbildningsguide för yrkesverksamma

guider

ARTIKLAR   |   GUIDER   |  UTBILDNINGSTESTER 


Din guide till kompetensutveckling

Din guide till kompetensutveckling

Vill du veta mer om kompetensutveckling och de olika metoderna som finns? Studier om forskning, artiklar och tips på kurser inom pedagogik? Här hittar du samlad information om kompetensutveckling.

» Allt om kompetensutveckling


Karriärguiden

Karriärguiden

Vilken vidareutbildning passar din yrkesroll? I vår karriärguide får du handfasta tips och råd om vilka framtidsutsikter och möjligheter till vidareutbildning det finns för just ditt yrke. Välj bland 200 yrken som vi matchat med 8 000 utbildningar från 300 utbildningsarrangörer. 

» Till Karriärguiden           

Stipendieguiden

Stipendieguiden

Behöver du hjälp med att finansiera din vidareutbildning? Det finns en mängd olika stipendier att söka för dig som yrkesverksam. utbildning.se hjälper dig med att hitta rätt stipendium och skriva en stipendieansökan.

» Till stipendieguiden

Certifieringar

Här finns samlad information för dig som undrar över certifieringar och hur man går tillväga för att bli certifierad inom olika områden. 

» Läs mer om certifieringar

Ledarskapsguiden

Här hittar du samlar samlade artiklar, nyheter och utbildningstips för dig som är chef eller ledare.

»Till ledarskapsguiden

Styrelsearbete

Styrelsearbetet

Här hittar du samlad information för dig som funderar på att börja arbeta med styrelsearbete. Få tips och råd från etablerade styrelsearbetare.

» Guiden till styrelsearbete

MBA

Allt om MBA

I vår MBA-sektion har vi samlat allt möjligt som du behöver veta inför en MBA. Läs om vårt MBA-stipendium som vi delar ut tillsammans med Dagens industri och Handelshögskolan i Stockholm. 

» Till MBA-sektionen

Arbetsmiljö

Här finns samlad information och artiklar som rör företags och organisationers arbetsmiljö. Exempelvis artiklar om öppna kontorslandskap, hur man motiverar medarbetarna, utmaningar vid organisationers kompetensutveckling, psykosocial arbetsmiljö med mera.

» Till arbetsmiljöguiden

Kommunikation, journalistik och media

Här finns samlade artiklar och tips för dig som jobbar inom kommunikation, journalistik, med webben och inom media. Vi tipsar även om kurser inom området.

» Sektionen för kommunikation och media


Senast uppdaterad: 23 mar 2018

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!