Kategori
Plats
Utbildningstyp

Utbildningstester

test

ARTIKLAR   |   GUIDER   | UTBILDNINGSTESTER


Har du koll på de nya svenska orden?

Vet du vad de nya orden betyder?

Varje år presenterar Språkrådet ett antal nya ord som speglar det gångna året. Har du koll? Vi utmanar dig – testa dina kunskaper med 10 korta frågor!

 Gör testet

 
Vilken svensk TV-karaktär är du

Vilken svensk TV-karaktär är du på jobbet?

Det finns en mängd olika personligheter på våra arbetsplatser. Är du nyfiken på vilken svensk TV-karaktär du är mest lik?

 Gör testet

 
Språktest svenska

Är du kung av svenska språket?

Har du koll på svenska språket - är du en särskrivare eller korrekturläsare? Här kan du testa dina kunskaper i grammatik, ordböjdningar, rättstavning, nya ord och ordspråk.

Gör testet

 
engelskatestet

Hur bra är du på engelska?

Är du expert på engelsk grammatik eller är affärsengelska din grej? Gör testet och se vilka dina styrkor och svagheter är i det engelska språket! 

 Gör testet

            
jobbtest

Är du på rätt jobb?

Gör vårt test för att se om du verkligen trivs på din arbetsplats eller om det kanske är dags att vidareutbilda sig eller byta karriär.

 Gör testet

 

Retoriktest

I den moderna retoriken studerar man det offentliga språket i äldre och nyare tider med modeller från den klassiska retoriken samt modern lingvistik och kommunikationsforskning 

 Gör testet

 
stresstest

Stresstest

Stress är din reaktion på saker som sker i ditt liv just nu. Vi reagerar inte på de uppgifter och utmaningar som väntar oss i livet, men all forskning tyder dock på att det finns några händelser som ökar pressen på oss och som höjer vår stressn ivå

 Gör testet

 
ledarskapstest

Ledarskapstest

Det finns många olika ledare och ledarskapstyper idag. Har du funderat på vilken ledartyp du är? Är du Coachande Pia eller kanske mer som Bestämda Bertil?

 Gör testet


Senast uppdaterad: 17 jun 2016

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Klicka här för att söka utbildning

Så fungerar utbildning.se

 Hitta en utbildning
 du är intresserad av

 Skicka en
 intresseanmälan  

 Du kontaktas med
 all info du behöver 

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om kompetensutveckling.