Visar 1-16 av 16 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-16 av 16 träffar

Mer om Moderatorer

Vad är en moderator?

Vad skiljer en moderator från en föreläsare? En moderator är fortfarande under samma kategori som en föreläsare men istället för att ha en mer monologisk jargong likt en föreläsning så jobbar en moderator med er i grupp. Moderatorn hjälper till att styra en debatt, föra diskussion kring ett specifikt samtalsämne och ser till att ordet fördelas jämnt mellan alla deltagare. En moderator kan också passa bra vid konferens då moderatorn lyssnar till era behov och anpassar sig därefter. Hen jobbar för att ni ska förstå saker i nya perspektiv och hjälper er att utvecklas i er själva.

Vad är ditt syfte med moderatorn?

Du och ditt företag kanske ska ha en sammankomst där ni vill diskutera och debattera ett speciellt ämne för att inspireras till nya perspektiv. En moderator hjälper er på traven genom att ställa rätt frågor, forma de debatter och diskussioner ni behöver men gör dem också mer levande. Moderatorn hjälper er att konkretisera komplexa frågor och gör dem mer begripliga för alla deltagare. Allt detta kan du få med hjälp av moderator samtidigt som hen bidrar till att er sammankomst håller rätt stämning.

En moderator hjälper er att kommunicera bättre i grupp oavsett vilket ämne ni vill diskutera. En moderator hjälper er att föra era diskussioner framåt och för in nya relevanta ämnen att diskutera oavsett situation; konferens, gruppaktiviteter eller möten inom företaget.

Men vilken moderator passar just dig?

Känner du att ditt företag behöver diskutera något alldeles speciellt? Kanske handlar det om arbetsmiljön på ert företag, hur ni vill arbeta bättre med ert ledarskap eller bara lära er kommunicera bättre? Oavsett vad ert behov är så hittar du en passande moderator här!

Eftersom vi har några att välja mellan kan de vara lite svårt att tänka vilken moderator som passar till just er sammankomst. Både vi på utbildning.se och Bestspeakers hjälper dig gärna att hitta rätt moderator för dig!

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨