Visar 1-25 av 51 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 51 träffar
1
2
3

Mer om Internationella talare

Varför en internationell talare?

Genom vårt utbud av talare kan vi erbjuda kända personer från bland annat Storbritannien, Norge och USA. Dessa internationellt välkända föreläsare kommer få er att vidga vyerna och motivera er till att tänka ut från nya perspektiv. Om ni har en kommande kick-off, mässa, personalfest eller konferens kan en internationell föreläsare vara det lilla extra som gör ert event svårt att glömma.

I vårt utbud hittar du namn som bland annat Bruce King, Sir Richard Branson, Petter Stordalen och Robert F Kennedy Jr. Alla kommer kunna inspirera med sin personliga berättelser och hur de blivit framgångsrika, men också hur det lyckas kommer förbi problem i deras liv och karriär.

Vad kan de internationella talarna erbjuda?

Söker ni någon som kan få er att tänka i nya banor med hjälp av lite snabba vitsar och brittisk humor så är John Cleese en lämplig kandidat. John Cleese är en mångsysslare: han är komiker, skådespelare, manusförfattare, regissör och filmproducent. Han är också en av grundarna av komikergruppen Monty Python, skådespelare i Harry Potter-filmerna och huvudkaraktären i Pang i Bygget. John Cleese hjälper er att träna upp er kreativa förmåga med hjälp av hans egna knep. Med John Cleese som föreläsare kan alla bli mer kreativa!

Randi Zuckerberg en amerikansk internetentreprenör som har varit marknadschef för den populära sociala medietjänsten Facebook, som hennes lillebror Mark Zuckerberg startade. Som föreläsare är hon insatt i dagens medielandskap och har även förespråkat för att avskaffa anonymitet på internet i syfte att motverka cybermobbning för barn och vuxna.

Du kanske söker någon lite mer annorlunda föreläsare? Varför inte Eddie “The Eagle” Edwards; den första att representera i Storbritannien i backhoppning. Han blev känd genom sin speciella stil och dåliga resultat. När resten av världen fann detta roande så var den Internationella olympiska kommittén och övriga backhoppare mindre glada. Därmed skapades “Eddie the Eagle-regeln”, en regeländring som påverkade hela sporten. Eller inspireras av någon som blev känd på ett alldeles egenartad sätt och vars karriär har porträtterats på film med skådespelare som Hugh Jackman och Taron Egerton.

Vem vill ni ha som föreläsare?

Svårt att hitta något som passar ert behov eller matcha ihop rätt internationella föreläsare med ert event? Vi på utbildning.se tillsammans med Bestspeakers hjälper dig gärna att hitta just den talare som passar bäst till ert event!

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨