Visar 1-25 av 34 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 34 träffar
1
2

Mer om Autodesk Revit

Med en utbildning i modellprogrammet Autodesk Revit skapar du interaktiva ritningar som passar utmärkt när detaljer kring ett projekt är viktigt. Revit är ett program med flera arbetsområden som bygg, arkitektur, och ingenjörskonst. Vilket betyder att du som jobbar inom dessa områden kan komma att stöta på programmet. Även om Revit troligtvis mest används inom arkitektur.

Revit är ett ritningsprogram som ska göra det lättare förstå detaljer i avancerade ritningar och olika projekt. Styrkan ligger i funktionen att kunna göra ritningar tredimensionella. Det blir på så sätt begripligare och mer överskådligt att hantera olika konstruktionsprojekt – vare sig dessa är inom bygg eller ingenjörskonst. Istället för att du har en platt ritning i två dimensioner så ger Revit dig möjligheten att förflytta dig runt i en ritning som på så sätt kan innehålla extremt mycket fler detaljer, vilket gör det enklare att visualisera. Du kan också dela upp ritningarna i olika delar som kan vara användbart när en ritning har flera intrikata komponenter.

Programmet har förmågan till att skapa många olika objekt som delas upp i tre olika kategorier eller ”familjer” som de kallas i programmet. Med dessa kategoriseringar kan man skapa olika objekt och företeelser som snabbt blir ganska avancerat för en lekman. Det viktiga att ta med sig är att det är med dessa ”familjer” som du skapar olika komponenter i dina ritningar.

Utbildningar och kurser i Autodesk Revit

Vad du kommer ta med dig beror helt på vilken typ av utbildning du väljer att gå. Vissa utbildningar riktar sig till mer avancerade användare, medan andra riktar sig till dig som är nybörjare. Därför är det högst relevant att du väljer en utbildning efter dina förutsättningar. Det finns också kurser som fokuserar mer på en specifik målgrupp som arkitekter och ingenjörer, snarare än dina tidigare kunskaper som.

För dig som väljer en grundkurs får du generellt breda kunskaper som ger en övergripande insyn i hur programmet fungerar och vad du kan göra med det samt hur du använder det inom olika yrkesroller. Dessa utbildningar passar bäst för dig som är nybörjare, hobbyanvändare eller helt och hållet vill byta spår i karriären.

I de mer avancerade kurserna antas du ha goda förkunskaper i Autodesk Revit. Förutom att bygga på dina befintliga kunskaper, fördjupas dina kunskaper ytterligare inom specifika delar av programmet. I vissa fall får du även kunskaper om hur du ska använda programmet i en specifik roll på ett mer genomgripande sätt.

Vanligt förekommande kunskaper i en Autodesk Revit kurs.

Innehållet varierar förstås en hel del beroende på ditt val av utbildning, men det finns vissa gemensamma nämnare eller kunskaper som står ut lite extra! Nedan listar vi några av dessa för att ge dig en gagnelig inblick i vad du kan få med dig efter en avslutad utbildning.

  • Grundläggande principer för projektering med BIM verktyget Revit.
  • Måttsättning, konstruktionsvillkor, redigeringsverktyg och rithjälpmedel.
  • Familjetyper och typkataloger, samt hur du använder dem.
  • Verktyg för presentation av parallella lösningar i projektet.
  • 3ds Max Suite Work flow.
  • Måttsättning, konstruktionsvillkor, redigeringsverktyg och rithjälpmedel.
  • Dokumentation med ritningsmallar, förteckningar och uppställningar.
  • Perspektivvyer och visualisering.

Detta och mycket annat! Låt en kurs i Revit bli din interaktiva ritning för en effektivare och mer flexibel framtid.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Onlineutbildningar - Röster på d...
CAD Studion AB

​Det har nu gått drygt ett halvår sedan CAD Studion lanserade sina första onlineutbildningar. Läs mer om upplägget och vad tidigare deltagare tyckt om kurserna!

Läs mer