Adobe Premiere-kurser

Påverka med video

Under en Adobe Premiere kurs får du lära dig hur du använder Adobes kraftfulla videoredigeringsprogramvara. Det är en av de vanligaste och mest etablerade redigeringsverktygen på marknaden och används i en rad stora organisationer.
Visar 1-8 av 8 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-8 av 8 träffar

Bli en expert i videoredigering med Adobe Premiere-kurser

I och med vår digitala värld har videomaterial blivit en självklarhet och något som ständigt är under utveckling. Därför är färdigheter i videoredigering mer värdefulla än någonsin. Adobe Premiere är utan tvekan det verktyg som satt branschstandarden för videoredigering, och att bemästra detta kraftfulla verktyg öppnar dörrar till oändliga möjligheter. Här kan du jämföra och hitta Adobe Premiere-kurser som är utformade för att lära dig allt från grundläggande kunskaper till avancerad expertis. Nu ska du bara hitta en kurs som är rätt för dig!

Flexibel inlärning som passar ditt schema

Vi på utbildning.se och våra utbildningsarrangörer förstår att våra användare har olika behov. Därför kan du jämföra kurser som erbjuder olika format, inklusive onlinekurser, deltidsstudier och intensivkurser. Oavsett ditt schema, kan du hitta en kurs som fungerar för dig.

Vem passar Adobe Premiere-kurser för?

Adobe Premiere-kurser är idealiska för alla som vill förbättra sina videoredigeringsfärdigheter. Oavsett om du är en aspirerande filmare, klippare, en professionell marknadsförare eller bara en hobbyvideograf, kommer dessa kurser att ge dig de verktyg och tekniker du behöver för att skapa kvalitativa videoprojekt.


Fördelarna med att välja rätt kurs

Genom att välja rätt Adobe Premiere-kurs kan du förbättra dina chanser till en framgångsrik karriär inom videoredigering. Många av kurserna leder till certifikat och erkännanden som kan vara värdefulla för din professionella utveckling.

Vad kan du förvänta dig av kurserna?

De flesta kurserna i Adobe Premiere som vi listar täcker ett brett spektrum av ämnen, inom allt från grundläggande redigeringstekniker till mer avancerade funktioner som färgkorrigering och ljudredigering. Du kan lära dig hur man skapar professionella videor, effektiviserar arbetsflöden och du kan få tips om hur du kan använda Adobe Premiere för att få ut så mycket som möjligt av programmet.

Adobe Premiere för nybörjare

Här listar vi några av de grundläggande aspekterna av Adobe Premiere för nybörjare. Fokus under kurserna ligger oftast på att förstå gränssnittet, hantera filer och genomföra enkel redigering. Perfekt för dig som precis börjat med videoredigering. 

 • Gränssnittet – Arbetsyta och verktyg 
 • Import och organisation – Hantera mediefiler 
 • Grundläggande redigering – Klipp och arrangemang 
 • Övergångar och effekter – Enkla effekter 
 • Ljudredigering – Grundläggande justeringar 
 • Text och titlar – Skapande och anpassning 
 • Export – Grundinställningar 

Adobe Premiere Fortsättning

För de som vill utöka sina färdigheter inom Adobe Premiere, har vi listat de mer avancerade teknikerna som oftast finns med i kursinnehållet. Här ingår allt från avancerad redigering till dynamisk länkning och 360-graders videoredigering.

 • Avancerad redigering – Multicam, färgkorrigering 
 • Effekter och färggradering – Avancerade tekniker 
 • Ljudmixning – Djupare ljudbearbetning 
 • Dynamisk länkning – Integration med andra Adobe-program 
 • Automatisering – Effektivisering av arbetsflöden 
 • 360-graders redigering – VR och 360-video 
 • Avancerad export – Anpassade inställningar 

Komplettera kunskaper

För att komplettera dina kunskaper i Adobe Premiere, finns det en rad Adobe-kurser som utökar och förstärker dina färdigheter inom videoproduktion. Program som After Effects, används för avancerade visuella effekter och motion graphics och Photoshop, för bildredigering och grafikskapande. Självklart finns det andra verktyg som Audition och Illustrator som också är centrala för en mer integrerad och omfattande videoproduktionsprocess. Dessa kurser är idealiska för de som önskar en fullständig och mångsidig uppsättning av redigeringsfärdigheter.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer