Kategori
Plats
Utbildningstyp

FindCourses PRO

KONTAKT  |  NYHETER  |  ANNONSERA  |  PARTNER  |  PRESS  |  JOBBA HOS OSS |  FINDCOURSES PRO


Skräddarsydda utbildningsportaler för er som företag

FindCourses PRO har sedan 2010 hjälp företag att hitta rätt utbildning till sina anställda genom att erbjuda skräddarsydda utbildningsportaler.

Spara tid och pengar genom att samla alla inköp på ett ställe

  • Lätt att söka, hitta och jämföra utbildningar
  • Få tillgång till erbjudanden och rabatter på utbildning
  • Få bättre överblick och kontroll över era utbildningsinköp

En leverantör för alla inköp

  • Minska antalet leverantörer i ert system
  • Minska det administrativa arbetet genom att låta oss sköta alla bokningar
  • Få en faktura – vi hanterar fakturorna från alla utbildningsleverantörer

Tillgång till data och statistik

  • Snabb överblick över alla leverantörer och inköp
  • Ha koll på era utgifter

Portalen kan integreras i ert nuvarande LMS (Learning Management System), inköpssystem eller intranät vilket gör den lättillgänglig för alla anställda inom företaget.

» Läs mer om FindCourses PRO här

Kontakta oss för ett möte

Mattias Lundkvist

Mattias Lundkvist

Försäljningschef, FindCourses PRO
+46(0)76–185 96 01
mattias.lundkvist@findcoursespro.com

Vad säger våra samarbetspartners om oss?

Jan Sagdahl, HR-specialist på Swedish Match

Om man som organisation vill ha en professionell och långsiktig samarbetspartner för kompetensutveckling bör man vända sig till FindCourses PRO. Det säger Jan Sagdahl, HR-specialist och utbildningsansvarig på Swedish Match. Sedan 2012 har industrikoncernen samarbetat med FindCourses PRO. Tillsammans har de tagit fram en skräddarsydd portal för interna och externa utbildningar – och mycket mer därtill.

Som det såg ut innan samarbetet med FindCourses PRO fanns det ett behov att ur ett inköpsekonomiskt perspektiv styra antalet utbildningsleverantörer. Utmaningen låg inte bara i att hitta rätt utbildning, utan också i att köpa rätt utbildning till rätt kostnad. När Swedish Match år 2012 blev kontaktade av FindCourses PRO tilltalades Jan framför allt av möjligheten att samla allt i en portal.

Anna Morén, Skandia

Skandia använder Utbildning.se sedan 2011 och portalen ligger som en flik i vårt interna LMS. Vi kände ett behov av att samla alla externa utbildningar och underlätta för chefer och medarbetare att hitta rätt bland externa leverantörer. Vi såg också ett behov av att förbättra vår uppföljning av köpta utbildningar och få bättre överblick över våra utbildningskostnader. Genom Utbildning.se får vi en samlingsfaktura 2 ggr/mån, vilket minskar antal fakturor att hantera.

Vi har varit väldigt nöjda med den tjänst Utbildning.se har levererat och tycker att samarbetet har fungera mycket bra. Vi har regelbundna avstämningar och bra dialog kring hur vi kan underlätta och hantera kompetensutveckling inom Skandia ännu bättre. 

Senast uppdaterad: 17 jun 2016

Du kanske också är intresserad av:

Taggar: FindCourses_PRO

Under Felicias praktikperiod på FindCourses PRO är problemlösning i fokus

Publicerad: 2015-01-27

Felicia Lindmark studerar vid Uppsala universitet och har under 20 veckor praktiserat på FindCourses PRO där hennes arbetsuppgifter bland annat varit att undersöka potentiella utvecklingsmöjligheter för företaget.

Läs mer
Taggar: FindCourses_PRO

FindCourses PRO AB (Tidigare FCG Booking)

Publicerad: 2015-01-27

Nyhet: Vi på FCG Booking, som sköter utbildningsbokningar åt flera olika företag, har bestämt oss för att byta namn. Vårt nya namn är från och måndagen den 15 april FindCourses PRO AB.

Läs mer
Taggar: FindCourses_PRO

Så tänker svenska företag kring personalutbildning

Publicerad: 2015-01-27

Artikel: Fredrik Edborg är vd för FindCourses PRO som tillhandahåller skräddarsydda HR- och inköpslösningar av utbildning för enskilda företag och organisationer. Det senaste året har han hunnit besöka omkring 100 olika företag inom vitt skilda branscher. Syftet är att ta reda på vilka behov som finns inom organisationen när det gäller personalutbildning.

Läs mer
Taggar: FindCourses_PRO

Boka Utbildning - Företagsinlogg

Publicerad: 2015-04-08

"Boka Utbildning" är verktyget vi tagit fram för att förenkla hela processen för företag och organisationer kring utbildningsinköp. Vi erbjuder även en utförlig statistik och god överblick över era utbildningsinköp.

Läs mer

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Klicka här för att söka utbildning

Så fungerar utbildning.se

 Hitta en utbildning
 du är intresserad av

 Skicka en
 intresseanmälan  

 Du kontaktas med
 all info du behöver 

Nyhetsbrev
Prenumerera på nyhetsbrev om kompetensutveckling.