Visa utbildning.se som: Mobil

FindCourses PRO

KONTAKT  |  NYHETER  |  ANNONSERA  |  PARTNERS  |  PRESS  |  JOBBA HOS OSS |  FINDCOURSES PRO


Skräddarsydda utbildningsportaler för företag

Find courses PRO

FindCourses PRO skapar skräddarsydda utbildningsportaler och specifika företagslösningar, baserat på utbildning.se. Portalen kopplas ihop med befintliga processer och system exempelvis intranät, HR- och inköpssystem för att hjälpa medarbetarna att enkelt söka, jämföra och boka utbildningar.

För att ytterligare underlätta bokning och uppföljning sköter PRO all support och administration av inköpen. PRO tar hand om administration och bokning av interna och externa utbildningar och skapar på så sätt en helhetslösning där vi hanterar hela organisationens utbildningsbehov.

Genom att använda portalen för att boka utbildning får kunden tillgång till statistik vilket möjliggör för uppföljning av utbildningsinköpen. Det ger en bättre koll på vilka leverantörer som används samt hur de utnyttjar tillgängliga rabatter, dels från ramavtal men även rabatter leverantörer erbjuder kunder via utbildning.se.

Kort om Findcourses PRO

  • Hjälper företagets anställda att söka, jämföra och boka utbildning.
  • Support och administration av alla inköp och bokningar.
  • Portalen samlar alla företagets avtalsleverantörer på ett och samma ställe.
  • Uppföljning och statistik av utbildningsinköp till HR och inköpsavdelning.

» Läs mer om FindCourses PRO här

Kontakta oss så berättar vi mer 

oscar smith find courses proOscar Smith

Försäljningschef, FindCourses PRO
+46(0)8 121 566 23
oscar.smith@findcoursespro.com

Vad säger våra samarbetspartners om oss?

Jan Sagdahl, HR-specialist på Swedish Match

– Om man som organisation vill ha en professionell och långsiktig samarbetspartner för kompetensutveckling bör man vända sig till FindCourses PRO. Det säger Jan Sagdahl, HR-specialist och utbildningsansvarig på Swedish Match. Sedan 2012 har industrikoncernen samarbetat med FindCourses PRO. Tillsammans har de tagit fram en skräddarsydd portal för interna och externa utbildningar – och mycket mer därtill.

Som det såg ut innan samarbetet med FindCourses PRO fanns det ett behov att ur ett inköpsekonomiskt perspektiv styra antalet utbildningsleverantörer. Utmaningen låg inte bara i att hitta rätt utbildning, utan också i att köpa rätt utbildning till rätt kostnad. När Swedish Match år 2012 blev kontaktade av FindCourses PRO tilltalades Jan framför allt av möjligheten att samla allt i en portal.

Anna Morén, Skandia

– Skandia använder utbildning.se sedan 2011 och portalen ligger som en flik i vårt interna LMS. Vi kände ett behov av att samla alla externa utbildningar och underlätta för chefer och medarbetare att hitta rätt bland externa leverantörer. Vi såg också ett behov av att förbättra vår uppföljning av köpta utbildningar och få bättre överblick över våra utbildningskostnader. Genom utbildning.se får vi en samlingsfaktura 2 ggr/mån, vilket minskar antal fakturor att hantera.

Vi har varit väldigt nöjda med den tjänst utbildning.se har levererat och tycker att samarbetet har fungera mycket bra. Vi har regelbundna avstämningar och bra dialog kring hur vi kan underlätta och hantera kompetensutveckling inom Skandia ännu bättre. 

Senast uppdaterad: 14 nov 2018

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-11-13

Under Felicias praktikperiod på FindCourses PRO är problemlösning i fokus

Felicia Lindmark studerar vid Uppsala universitet och har under 20 veckor praktiserat på FindCourses PRO där hennes arbetsuppgifter bland annat varit att undersöka potentiella utvecklingsmöjligheter för företaget.

Läs mer
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!