Visa utbildning.se som: Mobil

FindCourses PRO – molntjänsten som hjälper företag att köpa in utbildningar

Det gör vi genom att skapa standardiserade och skräddarsydda utbildningsportaler. Portalen anpassas till befintliga processer och kan integreras med ert intranät, HR- och inköpssystem. Det möjliggör för era medarbetare att enkelt söka, jämföra och boka utbildningar.

Findcourses PRO hjälper er genom hela bokningsprocessen. Vi ser till att era medarbetare få den hjälp de behöver för att hitta rätt utbildning. 

Vi sköter all support, administration och bokning av interna och externa utbildningar och skapar på så sätt en helhetslösning där vi hanterar hela organisationens utbildningsbehov. Vi hjälper er att hålla utbildningskatalogen uppdaterad med relevanta utbildningar och rätt priser enligt ramavtal med leverantörer. 

Genom vår statistik och uppföljningsmodul kan ni enkelt se hur mycket ni har spenderat på utbildningar, vilka utbildningar ni har köpt in samt vilka besparingar som ni har realiserat. Det ger en bättre förståelse för vilka leverantörer som används och hur de utnyttjar tillgängliga rabatter, dels från ramavtal men även de rabatter som leverantörer erbjuder kunder via utbildning.se.

Kort om Findcourses PRO

  • Hjälper företagets anställda att söka, jämföra och boka utbildning.
  • Support och administration av alla inköp och bokningar.
  • Portalen samlar alla företagets avtalsleverantörer på ett och samma ställe.
  • Uppföljning och statistik av utbildningsinköp till HR och inköpsavdelning.

» Läs mer om FindCourses PRO här

Kontakta oss så berättar vi mer! 

oscar smith find courses proOscar Smith

Försäljningschef, FindCourses PRO
+46(0)8 121 566 23
oscar.smith@findcoursespro.com

Vad säger våra samarbetspartners om oss?

Jan Sagdahl, HR-specialist på Swedish Match

– Om man som organisation vill ha en professionell och långsiktig samarbetspartner för kompetensutveckling bör man vända sig till FindCourses PRO. Det säger Jan Sagdahl, HR-specialist och utbildningsansvarig på Swedish Match. Sedan 2012 har industrikoncernen samarbetat med FindCourses PRO. Tillsammans har de tagit fram en skräddarsydd portal för interna och externa utbildningar – och mycket mer därtill.

Som det såg ut innan samarbetet med FindCourses PRO fanns det ett behov att ur ett inköpsekonomiskt perspektiv styra antalet utbildningsleverantörer. Utmaningen låg inte bara i att hitta rätt utbildning, utan också i att köpa rätt utbildning till rätt kostnad. När Swedish Match år 2012 blev kontaktade av FindCourses PRO tilltalades Jan framför allt av möjligheten att samla allt i en portal.


Anna Morén, Skandia

– Skandia använder utbildning.se sedan 2011 och portalen ligger som en flik i vårt interna LMS. Vi kände ett behov av att samla alla externa utbildningar och underlätta för chefer och medarbetare att hitta rätt bland externa leverantörer. Vi såg också ett behov av att förbättra vår uppföljning av köpta utbildningar och få bättre överblick över våra utbildningskostnader. Genom utbildning.se får vi en samlingsfaktura 2 ggr/mån, vilket minskar antal fakturor att hantera.

Vi har varit väldigt nöjda med den tjänst utbildning.se har levererat och tycker att samarbetet har fungera mycket bra. Vi har regelbundna avstämningar och bra dialog kring hur vi kan underlätta och hantera kompetensutveckling inom Skandia ännu bättre. 

Senast uppdaterad: 19 jul 2019

Du kanske också är intresserad av:

Senast uppdaterad: 2018-11-13

Under Felicias praktikperiod på FindCourses PRO är problemlösning i fokus

Felicia Lindmark studerar vid Uppsala universitet och har under 20 veckor praktiserat på FindCourses PRO där hennes arbetsuppgifter bland annat varit att undersöka potentiella utvecklingsmöjligheter för företaget.

Läs mer
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!