Visar 1-25 av 49 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 49 träffar
1
2

Kunskap kan inte mätas i pengar

Alla talar om att satsa och se framåt, men ibland är det bästa sättet att nå framgång att först ta ett steg åt sidan. Globalisering och modern teknologi har öppnat många nya dörrar för affärsverksamhet och arbete över gränserna. Men utan kompetens, utbildning och ledarkunskaper faller de flesta företag snabbt platt. Med rätt person på rätt plats förhöjs standarden för alla på arbetsplatsen, oavsett om man ansvarar för en speciell sektion eller för hela verksamheten.

Din utbildning påverkar och gör skillnad och i dag är specialkompetens en bristvara. Du som önskar att vidareutbilda dig inom exempelvis arbetsmiljö, ledarskap, företagshälsa eller språk, kan välja bland en lång rad kurser som garanterat kommer att gynna både dig själv och dina kollegor. Här kan du läsa mer om olika kurser och inriktningar, samt vad de innebär i praktiken.

Korrekt affärsspråk är en dörröppnare

För att på allvar kunna konkurrera på dagens hårda arbetsmarknad, såväl när det handlar om traditionellt företagande som exempelvis försäljning och marknadsföring via nätet, ger ett professionellt affärsspråk en klar fördel. Men affärsspråk kan vara många olika saker och språkförståelse är minst lika viktigt vid den dagliga interna driften av ett företag. Det kan lika gärna handla om att kommunicera med sina anställda, som att inleda ett samarbete i miljonklassen med en spännande ny affärspartner.

Rätt affärsspråk, eller företagsterminologi, ger alltid ett trovärdigt intryck och förenklar arbetsprocessen i alla led. Finns den språkliga kompetensen finns också möjligheterna att knyta fler kontakter och expandera ditt företag eller förbättra din egen position på företaget. Affärsspråk kan se olika ut beroende på bransch, men grunderna är ofta desamma oavsett verksamhet. Den utbildning du väljer kommer att ge dig nycklarna du behöver för att på ett korrekt sätt kunna effektivisera din roll, upprätthålla kontakter och knyta nya affärspartners.

Många som väljer att vidareutbilda sig arbetar redan internationellt, men de flesta av dagens affärsinriktade kurser riktar sig även till dig som vill lära dig mer om affärsverksamhet och affärsspråk i allmänhet. Affärsspråk är mer än bara ord, det är ett sätt att få ökad förståelse för människorna runt omkring dig och det företag du jobbar på.

Kurser med bredd

Vill du bli en mer kompetent arbetsledare? Brinner du för god arbetsmiljö och personalfrågor? Vill du bli en klippa på beteende och kommunikation? Det finns garanterat en utbildning som är skräddarsydd för just dina ändamål. Dessutom är många av dagens kurser överlappande och innehåller många av de generella moment man i allmänhet förknippar med företagande. Det säger sig självt att en kurs i företagsledning inkluderar beteendevetenskap och vice versa. Du kan välja mellan att gå en utbildning på distans - vilket är perfekt om lärosätet exempelvis ligger i en annan stad än där du bor - eller att gå en intensivkurs som på kort tid ger dig kompetensen du och ditt företag efterfrågar. Vissa utbildningar har istället ett upplägg som mer liknar traditionella högskolekurser. Kurserna innehåller alltifrån självstudier och workshops till seminarier och diskussionstillfällen. Tidsomfattningen varierar mellan endast ett fåtal studietillfällen till utbildningar som sträcker sig över flera år.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨