Visar 1-25 av 25 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 25 träffar

Mer om Artister och underhållare

Vad för typ av underhållning finns det?

Bestspeakers har flera klassiska artister och underhållare att visa upp som passar in på alla typer av event. Kanske har ni ett tioårsjubileum eller ska fira att ni har nått era mål? Då kan det vara dags att anordna ett event med en alldeles egenartad artist eller underhållare.

En artist har oftast en musikalisk bakgrund och kommer bjuda på en show du sent kommer att glömma. Förvänta dig ett framförande med en speciell nisch och personlig prägel.

Hos Bestspeakers hittar du artister och underhållare med olika förmågor. Du har säkert hört talas om namn som både Peter Wahlbeck, Peter Siepen och Olsen Brothers. Via oss och Bestspeakers kan du nu få möjlighet att uppleva dem live på er konferens, event, jubileum eller sammankomst. Bästa underhållningen för ditt företag hittar du här!

Ni kanske vill fascineras av en fantastisk dans utförd i luften som tar ert event till nya höjder? Med hjälp av lianer kan Jimmy och Anna åstadkomma detta genom att kombinera styrka, förtroende och kärlek. En show i luftakrobatik kommer vara en artistisk upplevelse du sent kommer att glömma.

Ni kanske söker en artist med en lite Grease känsla och påminner om “The King”, Elvis Presley, till er företagsfest med 60- och 70-tals tema? Brolle har bland annat varit med i Melodifestivalen och ett antal musikshower runt om i Sverige. Om ni vill satsa stort så varför inte överväga den världskända artisten Bosson, som bland annat gjort soundtrack till “Miss Secret Agent” med låten “One in a million”?

Eller så kanske ni söker en entreprenör och trendsättare? Peter Siepen tog ett språng in i medievärlden efter att han blev tillfrågad att vara programledare. Sen dess har han varit programledare för flera program och kanaler. Peter Siepen ses som en frisk fläkt i det svenska nöjeslivet och föreläser gärna om kost och hälsa.   

Vad söker ni?

Svårt att hitta något som passar ert behov eller matcha ihop rätt underhållare med ert event? Vi på utbildning.se tillsammans med Bestspeakers hjälper dig gärna att hitta just den underhållare som passar bäst till ert event!

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨