Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås
Filter & Sortering
Rensa
Sortera efter betygNärmsta startdatumPris (lägst → högst)Pris (högst → lägst)Längd (kort → lång)Längd (lång → kort)
Ämne
Plats
Pris, datum & längd
Utbildningsform
Fler filter
Alla ämnenAlla platserAllaAllaVisa fler filter
Välj ett ämneSök kategori
AdministrationArbetsmiljöBrandskyddBygg & AnläggningCoachingEkonomiFastighetFöreläsareFörsäljningHRHotell & turismHälsaHållbarhetIT & Microsoft OfficeIT AvanceradInköpInredningJuridikKommunikationKundserviceKvalitet & LedningssystemLedarskapLogistikMBAOrganisation / verksamhetPedagogikPersonlig effektivitetPersonlig utvecklingPresentationsteknikProjektledningSeminariumSkönhetSpråkStatistikSäkerhetTeknikTransport & fordonUppdragsutbildningVårdWebbdesign & Layout
Välj en platsVisa alla platser
Distans
Rikstäckande
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Filtrera på pris, startdatum och längd
Välj prisintervall
När vill du gå utbildningen?
Hur lång ska utbildningen vara?
Visa alla1 Dag eller mindre2-3 Dagar7+ Veckor
Utbildningsform
Välj en utbildningsform
Visa allaDistans med träffarÖppen utbildningFöretagsanpassad utbildningOnlineutbildningKorta YH-utbildningarUppdragsutbildning
Specificera din sökning
Välj Certifiering
ArbetsmiljöBrandskyddByggCoachingLivsmedelMiljö / kvalitet / internrevisionOnlinemarknadsföringProjektledningSäkerhetTeknikVård

Visar 1-10 av 12 träffar
1 2
Annonser

Mer om Python-kurser

Python har sedan länge varit ett av de mest populära programmeringsspråken på marknaden. Det finns tillgängligt för de flesta vanliga operativsystem och kan användas både för programmering i Windows och macOS som i Linux-miljö. Många storföretag använder sig av Python för att bygga sina applikationer och program, bland många andra kan Google, NASA och Wikipedia nämnas. Trots detta är Python ansett som ett enkelt kodspråk, och ansett som ett perfekt startskott för nybörjare. 

En fördel med programmering i Python är dess fokus på läsbarhet vilket förenklar både felsökning som förståelse för hur applikationer är uppbyggda. En annan fördel med att lära sig programmera i Python är att det har stöd för flera programmeringsparadigm. Detta möjliggör för ett brett användningsområde, alltifrån utveckling av webbapplikationer till att programmera operativsystem.

Programmeringsspråkets grundfilosofi bygger på 19 grundprinciper som på ett någorlunda humoristiskt sammanfattar filosofin bakom hur Python är uppbyggt och hur det utvecklas. Dessa grundprinciper innefattar bland annat:

 • Skönhet slår fulhet.
 • Enkelt är bättre än komplext.
 • Komplext är bättre än komplicerat.
 • Gleshet är bättre än täthet.
 • Är en implementering är svår att förklara, är det en dålig idé.
 • Är en implementering enkel att förklara, är det förmodligen en god idé.

Python-programmering har varit på modet ända sedan att det skapades av Guido van Rossum under det tidiga 90-talet. Hittills har det släppts tre versioner av kodspråket och den senaste versionen Python 3 släpptes 2008. Det släpps hela tiden nya uppdateringar av Python där det läggs till ny funktionalitet och fixar för eventuella buggar.

Innehållet i Pythonutbildningar

En Python kurs innehåller lite olika delar beroende på din tidigare erfarenhet av programmering och vilken inriktning du vill ha. Under en grundkurs går du igenom de grundläggande byggstenarna av programmeringsspråket. Vad det används till och hur du kan använda det för dem ändamålen som du är intresserad av. Under de mer avancerade utbildningarna får du fördjupad kunskap om hur man programmerar i Python. Du får då lära dig mer om olika datatyper och en bredare inblick i Pythons syntax och dess olika bibliotek.

Det finns dock en del programpunkter som är återkommande för Pythonkurser:

 • Lär dig hur du strukturerar kod i Python.
 • Datatyper och deras användningsområde.
 • Python och dess syntax.
 • Få en förståelse för kontrollstrukturerna i Python.
 • Testning och felhantering av kod.
 • Skillnad mellan Python 3 och tidigare versioner.
 • Pythons standardbibliotek.

Slingra dig fram till en Pythonutbildning och lär dig programmera som ett proffs!