Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Wordpress-utbildningar för privatpersoner & företag

Är du intresserad av att lära dig använda Wordpress? Här hittar du breda utbildningar som fördjupar dina kunskaper oavsett hur mycket du kan. Upptäck alla fantastiska möjligheter Wordpress kan erbjuda. Du lär dig att administrera din hemsida på ett enkelt och professionellt sätt. Utbildningarna ger dig de verktyg du behöver för att vidareutveckla din hemsida till nya nivåer. Endast din fantasi kan sätta gränser. Var redo för framtiden redan idag!

Vad är Wordpress?

Wordpress är ett modernt publiceringsverktyg som innehåller många möjligheter. Med fokus på utseende, webbstandard och användarvänlighet kan du hantera din hemsida efter just dina behov. Wordpress började som ett bloggverktyg. Idag är Wordpress det mest populära content management systemet (CMS) i Sverige och lämpar sig för såväl privatpersoner som företag. Jämfört med tidigare program för hantering av hemsidor kräver inte CMS någon lagring av originalfilerna på en lokal dator. Inte heller krävs ett program för att hålla reda på dessa. Med Wordpress kan du logga in och hantera dina hemsidor från vilken dator som helst. Vare sig du är hemma, på tåget eller på semester kan du enkelt utföra underhåll. Dessutom bygger Wordpress på Open-Source vilket innebär att det är gratis. Det innebär att du kan fortsätta att arbeta hemma direkt efter avslutad utbildning.

Du behöver inte ha kunskaper i varken HTML eller PHP för att använda Wordpress. Kurserna ger dig den kompetens du behöver. Oavsett vad du behöver kan du få rätt utbildning här. Sökmotoroptimering, webbshop och plugins är bara ett fåtal av komponenterna du har möjlighet att lära dig. Utbildningarna uppmuntrar din kreativitet genom att ge dig verktygen men låter dig själv använda dem, du lär dig delarna och får själv montera ihop dem.

Vilket upplägg på utbildningen passar dig bäst?

Beroende på kurs kan utbildning ges via bland annat workshops eller på distans. Genom att erbjuda en mängd olika kurser kan du välja den utbildning som passar just dig bäst. Vi erbjuder både korta endagskurser till lite längre kurser som sträcker sig över flera dagar. Så ta en titt på vilken utbildning som fyller dina behov bäst så ger vi dig det du behöver.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Mer inom området
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer