Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Filtrera efter
Utbildningsform
C#
Plats
Visa alla filter
Visar 1-3 av 3 träffar
Annonser

Mer om Kurser inom C#

C# är utvecklat med CLI (Common Language Infrastructure) i direkt åtanke. Eftersom C# struktur är objektorienterat resulterar det i att språket har ett brett användningsområde. Objektorienterade språk betyder mer eller mindre att olika objekt kan programmeras att integrera med varandra. Objektorienterade programmering (även kallat OOP) bygger på en simulering som skapas av sammansättningen av kod och data.

Några av C# starkaste egenskaper:

 • språket är ett av dem lättare att lära sig
 • syntax liknar andra stora språk som C, C++ och Java
 • det går att använda lokalt med ASP.Net som klientdator
 • språket är kompatibelt med flera Microsoft-programvaror
 • det har inget licenskrav

C# är på så sätt ett av de mer etablerade språken som finns och speciellt användbart att kunna för dig som kommer jobba nära Microsoftprogramvaror. Att dess syntax liknar många av de andra populära språken gör det lättare för programmeringsveteraner att lära sig.

Varför ska du gå en C# utbildning?

En utbildning i C# passar dig som redan idag programmerar men behöver utveckla dina befintliga kunskaper. Kanske har du ett ögonen på en ny tjänst eller mer ansvar på ingång. Det finns flera sorters utbildningar, där vissa fokuserar på lite olika saker. Till exempel i en grundkurs så räcker det med att du är hobbyanvändare, medan i en avancerad kurs så behöver du ha mycket erfarenhet för att hänga med.

Det viktigaste för dig är att hitta en kurs som passar dina förutsättningar, som tur är har vi ett brett utbud på C# och programmering.

Vad ingår i en C# kurs?

Vad som ingår beror förstås på vilken målgrupp utbildningen har, om den är för avancerade användare eller nybörjare. De flesta utbildningarna sträcker sig från en dag till några dagar, men de har alla gemensamt att det är mycket som ska gås igenom på kort tid. För dig som inte hittar en utbildning i ditt område kanske en distansutbildning kan vara en lösning?

Detta är några av de kunskaper du kan förvänta dig att stöta på när du tar beslutet att gå en utbildning i C#.

 • Skapa, kompilera och köra objektorienterade C# program.
 • Skriva och förstå C# språkets konstruktioner, syntax och semantik.
 • Effektivisera datacentrerade applikationer med utökade funktioner i C# och Entity Framework (EF).
 • Utnyttja LINQ keywords för att filtrera och ordna data.
 • Linq to SQL and XML.
 • The .NET thread pool.

Du kommer inte stöta på allt, men att du får med dig de flesta av dessa punkter i en utbildning i C# är högst sannolikt. Så om du är redo – programmera dig en bättre framtid med C#!