Visar 1-11 av 11 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-11 av 11 träffar

Mer om Utbildningar i SharePoint

SharePoint är en plattform som integrerar de olika Office-programmen i ett och samma system för flera användare på samma gång, samtidigt som det fungerar som ett analys- och organisationsverktyg. Systemet är mycket anpassbart och kan därför skräddarsys att passa just din organisation. Detta är en av programmets starkaste egenskaper med tanke på hur vanligt Office-paketet är idag.

SharePoint ger möjligheten för kollegor att ta del av samma material, lämna kommentarer och på andra sätt samarbeta kring olika uppgifter. Systemet har också förutsättningarna för en helt annat typ av ledande, där delegering av arbetsuppgifter och uppdrag blir lättare genom ett och samma system. På så sätt kan SharePoint fungera som ett intranät eller beroende på hur det konfigureras, hitta andra sätt att hjälpa arbetsgången på din arbetsplats.

Varför ska du gå en utbildning i SharePoint?

Kurser i SharePoint passar dig som har IT-ansvar. Kanske är det ditt ansvar att förse personalen med gynnsamma kommunikativa verktyg, eller CRM-verktyg som låter dina kollegor analysera era kunder, samt att på andra sätt effektivisera er arbetsplats.

Eftersom systemet är avancerat och kan användas på så många olika sätt är det därför lämpligt att veta hur du på bästa sätt applicerar det inom din organisation.

Jobbar du med IT-lösningar eller har du ett glödande intresse för Office? Då kan en utbildning i SharePoint vara högst relevant. I en modern organisation är behovet högt på smarta kommunikationslösningar och analysverktyg. Genom att behärska SharePoint förblir du relevant i en värld som rör sig allt snabbare och snabbare.

Vad ingår i en utbildning om SharePoint?

Som med varje kurs är innehållet baserat åt vilket håll kursen lutar. Vissa kurser går mer grundläggande igenom systemet och hur det går samman med Office-programmen. Efter en sådan utbildning får du grundläggande kunskaper i SharePoint som räcker för att använda och förstå programmet. I de mer avancerade kurserna får du mer kunskaper kring konfigurering och administrering av systemet. Fokus i dessa kurser ligger på att du som administratör ska förstår hur du kan använda programmet på ett sätt som bäst passar er organisation.

Dessa är några av de saker du kan förvänta dig att möta under en kurs i SharePoint.

  • Hur du på olika nivåer lär dig konfigurera SharePoint.
  • Administrationsportal, licensiering och prenumerationer.
  • Klienter, online ID / Federated ID.
  • Skype, nyheter, Office och Microsofts olika tjänster i SharePoint.
  • Planering av sociala- och servicestrategier.
  • Hur man använder olika analysverktyg.
  • Hur man använder olika organisationsverktyg.

Se till att välja en kurs som passar dina förutsättningar. Vi hjälper dig gärna över chatt eller mejl.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨