Visa utbildning.se som: Mobil
ÄmnenVälj ett ämne, t.ex. Juridik
PlatsVälj en plats, t.ex. Lund
Du kan förfina sökningen i nästa steg
Populära ämnen
Teknik
Vård
Ekonomi
Ledarskap
Arbetsmiljö
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Örebro
Västerås
Filter & Sortering
Rensa
Sortera efter betygNärmsta startdatumPris (lägst → högst)Pris (högst → lägst)Längd (kort → lång)Längd (lång → kort)
Ämne
Plats
Pris, datum & längd
Utbildningsform
Fler filter
Alla ämnenAlla platserAllaAllaVisa fler filter
Välj ett ämneSök kategori
AdministrationArbetsmiljöBrandskyddBygg & AnläggningCoachingEkonomiFastighetFöreläsareFörsäljningHRHotell & turismHälsaHållbarhetIT & Microsoft OfficeIT AvanceradInköpInredningJuridikKommunikationKundserviceKvalitet & LedningssystemLedarskapLogistikMBAOrganisation / verksamhetPedagogikPersonlig effektivitetPersonlig utvecklingPresentationsteknikProjektledningSeminariumSkönhetSpråkStatistikSäkerhetTeknikTransport & fordonUppdragsutbildningVårdWebbdesign & Layout
Välj en platsVisa alla platser
Distans
Rikstäckande
Populära platser
Stockholm
Göteborg
Malmö
Filtrera på pris, startdatum och längd
Välj prisintervall
När vill du gå utbildningen?
Hur lång ska utbildningen vara?
Visa alla1 Dag eller mindre2-3 Dagar7+ Veckor
Utbildningsform
Välj en utbildningsform
Visa allaDistans med träffarÖppen utbildningFöretagsanpassad utbildningOnlineutbildningKorta YH-utbildningarUppdragsutbildning
Specificera din sökning
Välj Certifiering
ArbetsmiljöBrandskyddByggCoachingLivsmedelMiljö / kvalitet / internrevisionOnlinemarknadsföringProjektledningSäkerhetTeknikVård

Visar 1-6 av 6 träffar
Annonser

Ämnen inom Access

Vad är Microsoft Access?

Trots att Microsoft Access har funnit med en tid är det fortfarande vanligt att man inte vet vad det är eller vad man använder programmet till. Microsoft Access är en del av familjen Microsoft Office Suit. Den kommer dock inte med alla versioner av Microsoft Office, utan man måste se till att det kontorspaketet man önskar har programvaran. Till utseendet och känslan liknar Microsoft Access de flesta andra Microsoft Office-produkterna, även deras layout och navigering påminner om de andra programvarorna, där slutar dock likheterna.
Microsoft Access är ett verktyg som används för att hantera information som hjälper dig att lagra information om referens, rapportering samt analys. Programvaran hjälper dig att övervinna dem begräsningar som kan komma när du försöker hantera stora mängder information i t.ex. Excel eller andra kalkylprogram. En kurs i Microsoft Access hjälper dig att ta kontroll över din data, tack vare detta relationsdataprogram. Hos oss hittar du kurser från grundläggande nivå till mer avancerade funktioner.

Vem bör gå en kurs i Microsoft Access?

En Microsoft Access kurs är perfekt för:

Dig som är nybörjare: Start från grunden. Slipp frustationen och de simpla misstagen. En grundläggande kurs i Microsoft Access ger dig snabbt kunskapen du behöver.

Självlärda användare av Microsoft Access: Kanske har du använt Microsoft Access men har bara skrapat på ytan av dess fantastiska och kraftfulla möjligheter. Du kommer på kort tid att få en större förståelse för de avancerade Accessverktygen Microsoft Access har att erbjuda. Gå bortom de grundläggande och lär dig hur du åstadkommer de ändlösa funktionerna snabbare och lätttare.

För dig som har fastnat: Istället för att smart så jobbar du hårt med programmet Microsoft Access. Du vet om att det finns lättare och bättre sätt att använda Access men har inte tiden eller kunskapen att leta igenom programmet för att hitta alla trick och tips på egen hand.

En företagsanpassad kurs i Microsoft Access!

Är ni flera på kontoret som vill veta mer om Microsoft Access? Varför inte då anpassa en utbildning utifrån era behov och önskemål? Flera av våra kunder erbjuder företagsanpassade kurser i Microsoft Access.