Visa utbildning.se som: Mobil
Visar 1-25 av 37 träffar
12

Mer om Lagerutbildning

Arbetar man som lagerarbetare, så varierar arbetsmiljö, arbetsuppgifter, arbetsorganisation och hjälpmedel mycket. Detta eftersom lagerarbeten finns inom så många olika områden, allt från industri till detaljhandel, vilket gör att man kan hantera det mesta mellan bildelar och livsmedel. Ofta består arbetskläderna av skyddshjälm och hörselskydd, arbetar man i kylrum så krävs även varma skyddskläder.

Inte sällan kombineras lagerarbetet med andra uppgifter, exempelvis montering och försäljning. Inte heller truckkörning är ovanligt och på större industrier kan lagerarbetaren köra travers, som är en slags kran.

På vissa lager arbetar varumottagare på en avdelning som ta emot varor. De som levererar varorna kallas för orderexperter. Lagerchefen är arbetsledare och sköter bland annat planering, scheman kostnadsfrågor, personalfrågor och rekrytering.

Som terminalarbetare och lagerarbetare är det viktigt att ha god fysik, eftersom tunga lyft kan ingå i arbetet. Ordningssinne och att vara serviceinriktad är också bra egenskaper om man vill arbeta inom lager.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Mer inom området
Populära sökningar
Reportage
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer