Visar 1-25 av 456 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 456 träffar
1
2
3
4
...
19

Mer om Utbildning i IBM Programvaror

Med hjälp av till exempel Tivoli, Lotus och Websphere kan du hantera din e-post, datalagring och dina databaser på ett flexibelt och problemfritt sätt.

 Programvaror från IBM

  • Information management - till exempel content managment och databashantering
  • Lotus - applikationer för e-post, samarbete och kommunikation etc.
  • Rational - nätverksprogram, programutveckling, säkerhetsprogram mm.
  • Tivoli - managementlösningar såsom hantering av tillgångar, risk och företagsinformation
  • WebSphere - för innovativa affärsprocesser med hjälp av applikationsservrar

 

IBM programvaror

DB2 Information Management från IBM möjliggör effektiv datafångst, hantering, och analys av information. Informationsvolymen ökar som bekant konstant, och behovet av att enkelt kunna hantera både strukturerad och ostrukturerad information ökar likaså. Informationen kan bestå av både dokument, bilder och ljud. Lär dig mer om lösningar inom informationshantering, genom att se betydelsen av programvara, system, programutveckling, och infrastruktur. Delta i en introduktionskurs inom DB2 Database, Content Management, Information Integrator, Business Intelligence och Data Warehousing.

Lotus programvara från IBM ger dig effektiva verktyg för samarbete och kunskapsförmedling på ett säkert sätt, vilket möjliggör framgång genom ökad personlig effektivetet. Det finns Lotuskurser som täcker många Lotusprodukter, från användarkurser till utvecklar- och administratörskurser. Exempel på kurser är Notes och Domino 8.

Rational Software från IBM hjälper företag och organisationer att skapa mervärde genom att förbättra deras mjukvaruutveckling och dess  hastighet, kvalitet och förutsägbarhet. Kurser lär dig hur man skapar säkerhetsscans för webbapplikationer och hur mjukvarornas konfigurering hanteras.

Tivoli från IBM erbjuder lösningar som hjälper till att hantera IT-infrastrukturen och långtidsplaneringen. Tivoliproduktfamiljen består bland annat av lösningar för ökad tillgänglighet, säkerhet och lagringslösningar som säkerställer en fungerande och effektiv övervakning av din IT-verksamhet. Det finns utbildningar som täcker alla Tivoliprodukterna. Gå någon av de Tivolikurser som finns för att snabbt lära dig att på ett effektivt och rätt sätt sköta din Tivoli infrastruktursatsning. Exempel på kurser är Tivoliserver- och nätverkshantering eller Tivolisäkerhet.

WebSphere software från IBM ger dig som applikationsutvecklare den kunskap du behöver för att bygga, driftsätta, och underhålla applikationer baserade på IBM's teknologier. Kurser kan innefatta bland annat WebSphere applikationsintegrering eller serverhantering.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
SPSS  
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨