Visar 1-25 av 230 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 230 träffar
1
2
3
4
...
10

Inom alla organisationer och på alla nivåer anordnas evenemang som tack vare externa talare kan profileras och bli riktigt bra! Det kan vara kundaktiviteter, debatter, jubileer, ledningsgruppsmöten, chefsseminarier, interna konferenser, försäljningsmöten, kick-offer eller produktlanseringar. Här hittar du allt från folkkära kändisar till experter inom smala områden. Självklart finns det både lokala namn som utländska storstjärnor ifall ni vill sätta lite internationell prägel på ert evenemang.

Bestspeakers har lång erfarenhet av föreläsare, moderatorer, underhållare och artister. Dem arbetar direkt mot föreläsarna och ser till att ni får snabb service. Har ni svårt att välja mellan alla olika förläsare? Bestspeakers hjälper er hitta en föreläsare som passar ert event, era förutsättningar och självklart er budget. Letar ni efter ett stornamn som dragplåster kanske Fredrik Reinfeldt är bästa person för jobbet. Ska ni hålla en konferens för marknadsförare kanske Handelsprofessorn Michael Dahlén passar bättre. Behöver ert företag en energi-injektion? Då passar den inspirerande Annelie Pompe måhända bäst.

Boka föreläsare till din organisationBoka föreläsare

Ett enkelt sätt att ge företaget eller organisationen en vitamininjektion är att anlita en föreläsare! Inom alla organisationer och på alla nivåer anordnas evenemang som tack vare externa talare kan profileras och bli något mer än ännu ett möte. En föreläsare är en person som talar för att informera, förklara, inspirera, motivera eller underhålla. Föreläsningar kan handla om allt möjligt och vanligtvis kan föreläsningen skräddarsys efter ditt företags eller organisations behov. Ge ny kraft och motivation till företaget genom att anlita en föreläsare.

Föreläsningar - hur går det till?

Föreläsningarnas längd kan variera mycket, allt från 30 minuter till flera timmar. Ni kan tillsammans med föreläsaren bestämma vad som känns lämpligt för er. Vanligtvis talar föreläsaren om det bestämda ämnet och efteråt har åskådarna möjlighet att ställa frågor. Fördelen med en föreläsare är att det är ett snabbt och enkelt sätt att ge en vitamininjektion och inspiration till er organisation.

På utbildning.se hittar du Sveriges mest anlitade och uppskattade talare och föreläsare!

Hitta rätt person till ert evenemang

Är ni ute efter en föreläsning om ett speciellt ämne finns det många personer att välja mellan. Vare sig det är en kortare föreläsningen om kost och hälsa, ett vetenskapsgrundat föredrag om ledarskap eller en initierad föreläsning om försäljningspsykolog har vi föreläsare som passar just ert event. Hittar ni inte exakt det ni letar efter hjälper Bestspeakers er självklart att matcha era behov med rätt föreläsare.

Ska ni arrangera en konferens eller anordna ett mindre frukostseminarium kommer självklart ert behov och budget att se annorlunda ut. Bestspeakers arbetar både med de största namnen och nischade experter. Vill du hyra en föreläsare till er nästa konferens eller kongress hittar du en mängd intressanta namn som ser till att era deltagare får en inspirerande föreläsning. Är ni ute efter experter och forskare som kan utbilda publiken och bidra med nya insikter finns det många val att välja mellan. Självklart kan vi hjälpa er att hitta rätt föreläsare till just ert evenemang, vi finns tillgängliga både via chatt och mail.

Vi hjälper dig att hitta rätt föreläsare

Vi hjälper dig att analysera och matcha din organisations behov med rätt föreläsare. Det kan handla om korta effektiva föreläsningar, eller långa seminarieserier och utbildningar. Bestspeakers förmedlar ingen som de inte har tagit ett flertal referenser på eller personligen utvärderat.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨