Visar 1-25 av 129 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 129 träffar
1
2
3
4
...
6

Mer om Svenska föreläsare

Vad föreläser svenska föreläsare om?

I vårt avlånga land hittar du flera inspirerande svenska entreprenörer, idrottsstjärnor och kända ansikten som alla föreläser om olika ämnen relaterade till deras bakgrund som de använder för att inspirera och motivera andra. Låt dig inspireras av föreläsare som diskuterar vilka orealistiska mål man sätter på sig själv, hur du ska våga känna att du är bäst eller inspireras till att tro att allt är möjligt!

Här hittar du svenska föreläsare som motiverar dig till att bli lite bättre, till att våga kämpa för dig själv och hur du lyckas i karriären men också i livet. Med hjälp av bland annat en av  Sveriges främsta musikproducenter, Andreas Carlsson, kan du inspireras till att bli ett mer framgångsrikt jag.

Om du söker en inspirerande föreläsare likt ingen annan; utan armar och ben har Mikael Andersson tagit sig framåt i livet med mod, envishet och en enorm vilja. För en annan kanske detta känns som en omöjlighet men för Mikael Andersson är det vardag, en vardag som är fylld med positiv attityd och en inställning till livet som gör att han överkommit alla hinder. I Mikael Anderssons föreläsningar hittar du inspiration om hur du tacklar livet och fortsätter kämpa framåt.

Med Robert Aschberg som föreläsare kommer ni få lära er mer om att utveckla en tydlig ledarskapsstil och skapar en rak kommunikationsstil, utan några underförstådda anspelningar.

Bland våra andra inspirerande svenska föreläsare hittar vi kartläsaren och rallysportprofilen Tina Thörner som uttryckt “oj vad tacksam jag är över att jag är kvinna” i ett mansdominerad yrke, vilket har lärt henne massor om att våga vara sig själv.

Varför inte inspireras av den första svensken i rymden; Christer Fuglesang? Eller kanske Sveriges mest omtalade “Svennis”; Sven-Göran Eriksson som föreläser om hans egenartade ledarskapsförmåga som lett till oanade framgångar. Oavsett så hittar du en svensk föreläsare för alla ändamål här hos oss!

Vad söker ni för inspirerande föreläsare?

Har du svårt att hitta en föreläsare som passar in till ert behov? Vi på utbildning.se tillsammans med vår samarbetspartner Bestspeakers hjälper dig gärna att hitta en föreläsare som matchar ert behov!

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨