Visa utbildning.se som: Mobil
Visar 1-25 av 314 träffar

Mer om Officeutbildning

Öka din kompetens med en Officeutbildning

Förståelse för och fördjupad kunskap inom de grundläggande Office-programmen är ofta en nödvändighet för att sköta ett kontorsjobb effektivt. Tiden som besparas på att kunna hantera programmen överväger ofta kostanden för en Officeutbildning med råge.

Officeutbildningar för alla användningsområden

Officeutbildningar ger dig mer kunskap om Excel, PowerPoint, Word och Outlook, program som många använder i sitt dagliga arbete. Inom begreppet Officeutbildning ingår dock även mer avancerade program som Microsoft Project, OneNote och Microsoft Access. Du kan välja att fokusera på ett specifikt program eller gå bredare och bli en expert inom samtliga Microsofts programvaror.

Excelutbildningar

Microsoft Excel är ett kraftfullt och populärt verktyg som används för att bearbeta data och för att skapa underlag för beslutsfattande. Excelutbildningar riktar sig till dig som vill kunna använda Microsoft Excel i sitt dagliga arbete eller som vill lära dig att utnyttja programmet mer effektivt. I utbildningen får du bl a lära dig att göra beräkningar, skapa tabeller, rapporter och analysera datamängder.

Utbildningar i Word

Word är världens mest använda ordbehandlingsprogram och finns utvecklat för såväl PC som Mac. En Wordutbildning ger dig fantastiska verktyg för att snabbt och smidigt sätta ihop inspirerande dokument och texter med snygg och överskådlig layout. 

Utbildningar i Powerpoint

I PowerPoint skapar du snygga presentationer. En utbildning i PowerPoint ger dig nya kunskaper för att kunna skapa intressanta och inspirerande presentationer.


Outlookutbildningar

Microsoft Outlook är en av världens populäraste e-postklienter och kalendrar. Med en utbildning i Outlook lär du dig att jobba smartare och effektivare med din planering och dina e-postutskick.


Utbildning inom Access och Databaser

Med Access kan du bygga databasapplikationer som till exempel register. Genom programmets inbyggda formulär-, tabell-, rapport- och frågeguider skapar du snabbt en databas för ditt behov. En utbildning i Access lär dig de viktigaste funktionerna och ger dig både praktisk och teoretisk kunskap för att kunna arbeta med programvaran. Det finns både grundläggande Access utbildningar och mer avancerade utbildningar för dig som arbetat en tid i programmet. 

Utbildningar i Windows

Microsoft Windows är världens mest använda operativsystem för datorer. Namnet Windows syftar just på systemets grafiska användargränssnitt med fönsterhantering. En utbildning i Windows ökar effektiveten och gör jobbet smidigare. Det blir dessutom lättare att kommunicera med kollegor och IT-support om datarelaterade frågor.

Vill du ta datakörkort?

» Klicka här för att se alla utbildningar på utbildning.se som ger dig datakörkort

Boka en OfficeutbildningHär på utbildning.se kan du söka och jämföra utbildningar från de flesta utbildningsföretag som erbjuder Officeutbildningar.Du kan smidigt välja mellan att boka utbildningen direkt och betala den själv eller låta ditt företag hantera fakturan, eller beställa mer information om en kurs och fundera hemma i lugn och ro.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
Roda Utbildning – Vi ger dig giv...

Vi på Roda Utbildning är ett av landets ledande utbildningsleverantörer när det gäller utbildning i Office-programmen, Adobe-programmen samt utbildning inom Management. Vi ordnar öppna utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt företagsanpassade utbildningar i hela Sverige.

Läs mer
Jobba smartare, stressa mindre o...

"Du vinner inte för att din inkorg är tom när du dör. Inte heller för att ha presterat mest och bäst. Du vinner när du
kan dö med ett leende på läpparna i vetskap om att du levt det liv du velat leva". Det säger TimeFinders grundare Mia.

Läs mer
Tips för att minska stress och ö...

För många deltagare på TimeFinders utbildningar i Personlig Effektivitet är en av utmaningarna att det är så svårt att säga nej. Känner du igen dig?

Vi ger dig tips som förhoppningsvis kan få dig att lite lättare kunna säga nej när det behövs!

Läs mer
Bättre kvalitet och billigare i ...
Conferator Kompetens

Hur kommer det sig att våra kurser får toppbetyg av våra kunder? I reportaget möter du några röster om Conferator.

Läs mer