Gör vår undersökning om kompetensutveckling för chansen att vinna en helt gratis utbildning från Keystone Production!

Filtrera efter
Utbildningsform
Spanska
Plats
Visa alla filter
Visar 1-6 av 6 träffar
Annonser

Ämnen inom Spanska

Populära platser

Reportage inom Spanska

Vem är en spanskautbildning till för?

Spanskautbildning passar dig som vill utöka ditt ordförråd och bli bättre på att tala, lyssna, skriva och läsa spanska. Utbildningen kan vara en del av ditt företags kompetensutveckling eller en del av din personliga utveckling. Kunskaper i det spanska språket kommer tillsammans med en större förståelse för andra länders affärspraxis, seder och bruk leda dig, eller ditt företag, till bättre och smartare samarbeten över länder och kulturer.

Olika typer av utbildning:

Språkkurs i spanska erbjuds både på olika orter runt om i Sverige och utomlands men också på distans. Spanskaundervisningen ges både individuellt och i grupp beroende på vad som passar din och företagets situation bäst. I gruppundervisningen handleds du av en professionell lärare som ser till både dina och gruppens tidigare kunskaper och mål med utbildningen. Vanligtvis består upplägget av inlärning av glosor, kommunikationsövningar och presentationer. Oftast är det roligare och mer effektivt att lära sig språk tillsammans med andra och genom att variera övningarna kommer utbildningen aldrig bli tråkig. Du kan välja att läsa spanska på en allmän nivå där du kommer få övergripande kunskaper i språket eller på en mer professionell nivå där spanskaundervisningen inriktas på din yrkesbransch och de specifika kunskaper som behövs inom ditt område.

Spansk Affärspraxis

Sättet att göra affärer i Spanien påminner mycket om övriga Västeuropa men det finns några skillnader som kan vara bra att hålla koll på när du träffar nya affärspartners för första gången. Exempelvis vill spanjorer alltid lära känna sina nya bekantskaper innan de börjar göra affärer. Var därför beredd på att under första delen av mötet behöva svara på frågor om din bakgrund och din familj. En annan skillnad är att spanjorer ser mat som en tid att koppla av och kombinerar därför sällan måltider och affärer. Vill du därför ta ett affärsmöte över lunch är det viktigt att du poängterar det då spanjorerna annars kommer se lunchen som en nöjesmåltid.

Ett vanligt upplägg:

Plats: För att underlätta för dig erbjuds spanskaundervisning där det passar dig bäst. Det innebär att den kan ske på någon av arrangörernas kontor, på din arbetsplats eller på distans. Distanskurser är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att lära sig ett nytt språk. Genom din dator eller din telefon erbjuds du ett skräddarsytt utbildningsalternativ när och var det passar dig.

Format: Formatet på språkkursen avgörs efter dina önskemål. Fokus kan ligga på olika områden inom språket så som muntlig eller skriftlig kommunikation men det kan också inriktas mer på den spanska kulturen.

Tid: Längden på spanskakurserna varierar i allt från några enstaka tillfällen till en längre övergripande process beroende på vad som passar dig bäst.

En utbildning anpassad efter dina behov

Spanskautbildningen är till för att du eller ditt företag ska få de kunskaper inom spanska språket och kulturen som ni behöver för effektiv kommunikation och interaktion på jobbet. Eftersom du själv kan styra tid, plats och mål för din spanskautbildning blir den utformad att möta dessa behov och främja ert dagliga arbete.