Läs en språkkurs i spanska

språkkurs i spanska

Arbetar du eller har planer på att arbeta inom en internationell marknad? Har du i din yrkesroll kontakt med spansktalande intressenter? I en tid då fler och fler samarbeten sker över landsgränserna har behovet av språkkunskaper inom affärsvärlden ökat avsevärt. Spanska är det officiella språket i 21 länder och är det näst mest talade språket i världen. Du är därför trolig att stöta på spansktalande partners när du jobbar inom en internationell marknad.

Det finns många anledningar till varför Spanien är en attraktiv marknad; Landet är världens trettonde största ekonomi, EU:s femte största och har över 12800 utländska företag etablerade i landet. Av dessa är cirka 250 svenska varav bland annat Volvo, IKEA och Tetra Pak. Intresset för spanska företag att etablera sig i Sverige är även det högt. Idag hittar du många spanska företag i Sverige så som klädkedjorna Mango, Zara och Massimo Dutti eller Cosentino som är ledande inom naturstensmaterial. Det stora intresset för spansk/svenska samarbeten innebär att du inom många olika branscher kommer komma i kontakt med spansktalande ledningsgrupper, kollegor och kunder.

Telefoncoachning - engelska, franska, spanska, italienska, tyska, affärsspråk
Berlitz International Sweden AB
Välj mellan 10. 20, 40, 60 tillfällen
4 500 SEK
Distans
Berlitz telefonlektioner passar alla som vill lära sig på ett flexibelt sätt oavsett plats och samtidigt få personlig kontakt med en...
Skräddarsydd privatundervisning - franska, tyska, spanska, italienska, portugisiska
Berlitz International Sweden AB
         
(2)
Kundanpassat
25 560 SEK
Flera orter (3)
Kursen skräddarsys för att passa dina behov och målsättningar. Snabba framsteg tack vare intensiv träning Full flexibilitet Du talar minst...
E-learning
Kurser i Spanska via skype - 25 Timmar
Lingueo
25 timmar
7 000 SEK
Distans
Spanska Online finns i 3 typer, Bas, Plus eller Jobb. Bas är allmän Spanska, här får du hjälp med uttal,...
Kurser i Spanska via Skype - Prova oss!
Lingueo
10 SEK
Distans
Spanska Online finns i 3 typer, Bas, Plus eller Jobb. Bas är allmän Spanska, här får du hjälp med uttal,...
Kurser i Spanska via skype - 10 Timmar
Lingueo
         
(2)
10 timmar
3 500 SEK
Distans
Spanska Online finns i 3 typer, Bas, Plus eller Jobb. Bas är allmän Spanska, här får du hjälp med uttal,...
Kurser i Spanska via skype - 50 Timmar
Lingueo
         
(1)
50 timmar
13 000 SEK
Distans
Konversation, Grammatik, Lyssna/hörförståelse, Läsa/uttal, Skrivövningar (kan skickas för rättning), Skriva CV, Ordförråd mm. ​Spanska Bas, Plus eller Jobb Spanska Online...
CyberTeachers® Blended - franska, spanska, italienska, tyska, affärsspråk
Berlitz International Sweden AB
3 månader
3 050 SEK
Distans
Med kombinationen telefonlektioner och en obegränsad licens till CyberTeachers kan du förbättra dina språkkunskaper eller lära dig ett nytt språk...
Berlitz Virtual Classroom - lärarledda lektioner på distans
Berlitz International Sweden AB
Flexibelt schema
Distans
Genom Berlita Virtual Classroom kan du delta i lärarledd språkutbildning via internet. Du tränar konversation med din språklärare och följer ett individuellt anpassat...
  • = = Film
Visar 1-8 av 8 träffar
 

Vem är en spanskautbildning till för?

Spanskautbildning passar dig som vill utöka ditt ordförråd och bli bättre på att tala, lyssna, skriva och läsa spanska. Utbildningen kan vara en del av ditt företags kompetensutveckling eller en del av din personliga utveckling. Kunskaper i det spanska språket kommer tillsammans med en större förståelse för andra länders affärspraxis, seder och bruk leda dig, eller ditt företag, till bättre och smartare samarbeten över länder och kulturer.

Olika typer av utbildning:

Språkkurs i spanska erbjuds både på olika orter runt om i Sverige och utomlands men också på distans. Spanskaundervisningen ges både individuellt och i grupp beroende på vad som passar din och företagets situation bäst. I gruppundervisningen handleds du av en professionell lärare som ser till både dina och gruppens tidigare kunskaper och mål med utbildningen. Vanligtvis består upplägget av inlärning av glosor, kommunikationsövningar och presentationer. Oftast är det roligare och mer effektivt att lära sig språk tillsammans med andra och genom att variera övningarna kommer utbildningen aldrig bli tråkig. Du kan välja att läsa spanska på en allmän nivå där du kommer få övergripande kunskaper i språket eller på en mer professionell nivå där spanskaundervisningen inriktas på din yrkesbransch och de specifika kunskaper som behövs inom ditt område.

Spansk Affärspraxis

Sättet att göra affärer i Spanien påminner mycket om övriga Västeuropa men det finns några skillnader som kan vara bra att hålla koll på när du träffar nya affärspartners för första gången. Exempelvis vill spanjorer alltid lära känna sina nya bekantskaper innan de börjar göra affärer. Var därför beredd på att under första delen av mötet behöva svara på frågor om din bakgrund och din familj. En annan skillnad är att spanjorer ser mat som en tid att koppla av och kombinerar därför sällan måltider och affärer. Vill du därför ta ett affärsmöte över lunch är det viktigt att du poängterar det då spanjorerna annars kommer se lunchen som en nöjesmåltid.

kurs i spanskaEtt vanligt upplägg:

Plats: För att underlätta för dig erbjuds spanskaundervisning där det passar dig bäst. Det innebär att den kan ske på någon av arrangörernas kontor, på din arbetsplats eller på distans. Distanskurser är ett flexibelt och kostnadseffektivt sätt att lära sig ett nytt språk. Genom din dator eller din telefon erbjuds du ett skräddarsytt utbildningsalternativ när och var det passar dig.

Format: Formatet på språkkursen avgörs efter dina önskemål. Fokus kan ligga på olika områden inom språket så som muntlig eller skriftlig kommunikation men det kan också inriktas mer på den spanska kulturen.

Tid: Längden på spanskakurserna varierar i allt från några enstaka tillfällen till en längre övergripande process beroende på vad som passar dig bäst.

En utbildning anpassad efter dina behov

Spanskautbildningen är till för att du eller ditt företag ska få de kunskaper inom spanska språket och kulturen som ni behöver för effektiv kommunikation och interaktion på jobbet. Eftersom du själv kan styra tid, plats och mål för din spanskautbildning blir den utformad att möta dessa behov och främja ert dagliga arbete.