Visar 1-2 av 2 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-2 av 2 träffar

Mer om Kurser inom C++

C++ är ett av de vanligaste programmeringsspråken som finns, språkets syntax bygger i stort på ett annat språk som heter C. Trots att C++ har rötter i C så är de vanligtvis strukturerade olika. C++ är till exempel utvecklat med speciell hänsyn till systemprogrammering. En annan styrka i C++ är så kallade ”templates” som gör det möjligt att återanvända kod skriven för andra datastrukturer. Templates är på så sätt mycket flexibla och kan kodas efter komplexa ändamål.

C++ används i många olika anseenden. Det kanske vanligaste är spelutveckling där C++ vanligen används i någon del av utvecklingen. Språket används också vid kodning av program och applikationer, där Photoshop är ett populärt exempel utvecklat med C++. Det är också vanligt att koda olika klienter och servrar med C++.

Som programmeringsspråk är C++ ett av de mer rekommenderade att kunna, dess komplexitet och bredd ger en bra grund för dig som vill programmera privat eller kommersiellt.

Så ökar du din kompetens inom C++

Det finns flertalet olika utbildningar inom C++. Vissa stärker dina grundkunskaper och är därför bäst lämpade till nybörjare och hobbyanvändare, men kan självklart användas av dig som söker att uppdatera dina kunskaper. Kanske har du jobbat med något liknande eller haft lätt kontakt med programmering, då ökar du din kunskap bäst genom en grundkurs!

Många kurser vänder sig direkt till dig som avancerad användare. Du som kanske kodat i flera år och behöver spetsa dig ytterligare för nya befogenheter eller en helt ny tjänst! Många kurser kan också anpassas efter det du och din grupp behöver bli bättre på genom vad vi kallar ”företagsanpassade utbildningar”.

Vissa kurser erhålls också bara på engelska och förutsätter då att dina språkkunskaper matchar det ofta komplexa materialet. C++ är ett avancerat kodningsspråk men det är också den höga tröskeln som ger det sin omtalade flexibilitet.

Innehållet i en C++ utbildning

Innehållet varierar alltså baserat på vilken kurs du väljer att gå, men det finns flera saker som är gemensamt i många kurser. I punktlistan nedan får du en inblick i några av de olika sakerna du kan få lära dig när du bestämmer dig för att gå en kurs i C++.

  • Introduktion till objektorientering.
  • Skillnader och likheter mellan C och C++.
  • Grunderna till hur man skriver med C++.
  • Struktur och syntax.
  • Parameterklasser (templates).
  • Genererade binära filer och rapportfiler.
  • Samt mycket annat baserat på din valda inriktning.

Ibland kan det vara svårt att hitta rätt i ett utbud som är så stort, men räds icke! Vi kan hjälpa dig snabbt och enkelt via chatt eller mejl. Vill du istället ta dialogen direkt med anordnaren själv kan du fylla i en intresseanmälan. Låt du plus utbildning bli lika med expert på C++!

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
.NET  
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨