Utbildning i Adobe

Låt kreativiteten flöda!

Vill du ta ditt kreativa skapande till nästa nivå? I Adobe-programmen kan du behandla allt från foto och film till text och illustrationer. Oavsett tidigare kunskaper kan du hitta en passande Adobe-utbildning här.
Visar 1-25 av 54 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-25 av 54 träffar
1
2
3

Mer om utbildning i Adobe

Adobe erbjuder dig som arbetar med kreativt skapande i olika former ett flertal program som du kan ta hjälp av när du redigerar allt från foto och film till illustrationer och text. Programmen erbjuder stor flexibilitet och kan fungera som effektiva hjälpmedel oavsett om du är nybörjare eller har arbetat med programmen i flera år.

I vissa yrkesroller, till exempel i roller inom marknadsföring, arbetar man vanligtvis inom flera av Adobe-programmen samtidigt medan man inom andra roller enbart kanske har nytta av ett eller två av programmen. Oavsett vad ditt behov är kan du hitta en utbildning i Adobe som passar dig i listan ovan.

Adobe Premier – för dig som vill skapa film

Adobe Premier är ett videoredigeringsprogram för dig som vill arbeta med rörligt material. Programmet erbjuder lättanvända och pedagogiska funktioner och verktyg som gör att du snabbt kan komma i gång med ditt arbete. Under en kurs i Adobe Premier får du ofta lära dig att skapa en egen film, lägga på filter och övergång samt mixa med ljud och bild. Kunskaper i Adobe Premier passar dig oavsett om du ska arbeta med större filmproduktioner eller om du bara vill lära dig att redigera snygga, korta klipp för sociala medier.

Illustrator – för dig som vill utveckla dina illustrationer

Adobe Illustrator är ett illustrationsprogram där du kan väcka liv i dina grafiska visioner. I programmet kan du med hjälp av olika verktyg och hjälpmedel skapa logotyper, ikoner, typografier, grafer och illustrationer. En kurs i Illustrator passar perfekt för dig som vill börja arbeta med vektorgrafik eller som vill hjälpa ditt företag att ta sitt grafiska uttryck till nästa nivå. Under en kurs i Illustrator får du lära dig att arbeta och skapa olika typer av grafik och det finns både kurser för nybörjare och för de som arbetat med illustrationer tidigare.

InDesign – för dig som vill arbeta med design och layout

InDesign är ett layoutprogram för dig som vill arbeta med formgivning på olika nivåer. I programmet kan du enkelt arbeta med siddesign och layout för tryck och även för digitala medier. I InDesign kan du till exempel ta fram digitala tidningar eller formge broschyrer och affischer, årsredovisningar och böcker. Det finns olika kurser beroende på om du behöver lära dig programmet från början eller om du har tidigare erfarenhet.

Photoshop – för dig som vill ta dina fotografier till nästa nivå

Photoshop är ett bildbehandlingsprogram som kan användas av alla från fotografer, designers och grafiker till vanliga personer som vill redigera och utveckla sina fotografier. En av Photoshops främsta fördelar är att man kan arbeta i olika lager vilket gör det enkelt att redigera bilderna. Under en kurs i Photoshop kan du få lära dig allt från hur man raderar delar ur en bild, markerar och redigerar objekt i bilden till hur du skiljer på olika bildformat samt hur du bäst redigerar och sparar ner ditt arbete.

Utbildning i Adobe-paketet

För dig som vill lära dig flera av programmen samtidigt erbjuder många utbildningsarrangörer utbildningar i Adobe-paketet. Innehållet i ett sådant paket kan variera men täcker oftast upp grunderna i de tre vanligaste Adobe-programmen: InDesign, Photoshop och Illustrator. Med intern kunskap i de olika Adobe-programmen kan man som företag spara stora kostnader som man annars hade lagt på extern mediaproduktion.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Mer inom området
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer