Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Om oss

Om utbildning.se

Det finns alltid något nytt att lära sig

Vi på utbildning.se är övertygade om att det är kunskap som driver människor och organisationer framåt. Vi inspireras av människor som vågar anta nya utmaningar och som strävar efter att utvecklas.

Det kan vara chefen som med hjälp av en ledarskapsutbildning blir tryggare i sin roll, kommunikatören som stärker sitt CV med hjälp av en SEO-kurs, eller den förändringstörstande som byter karriär och blir coach.

Vi tycker inte att det ska behöva vara svårt att hitta rätt. Därför har vi skapat en kostnadsfri sökportal för kompetensutveckling, som vi med omsorg har förfinat i över tio års tid. Oavsett var du bor eller vad du arbetar med, ska det finnas utbildningar som tar dig och din karriär vidare.

Tillsammans med våra hängivna medarbetare vägleder, peppar och inspirerar vi dig med guider, artiklar och ett innehåll anpassat för alla – oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vi uppdaterar oss ständigt med nya utbildningsmöjligheter för att vi vill vara den bestående länken mellan dig och din utveckling.

Vår vision är att hjälpa alla i hela Sverige att hitta rätt utbildning. Ja, det låter kanske djärvt, men faktum är att vi redan är på god väg! Det finns alltid något nytt att lära sig – vilket blir ditt nästa steg?

Vill du nå ut till nya kursdeltagare genom att medverka på utbildning.se?

Läs mer om att synas hos oss!

 


Våra partners

Jusek logo

astream logo

SSE logo

Learnifier logo

Civilekonomerna logo

Di logo


Vi är en del av EMG – Educations Media Group AB

EMG är idag marknadsledande inom utbildningsmarknadsföring och driver världens största söktjänster för utbildning. EMG samarbetar med 4 000 utbildningsleverantörer i 40 länder och hjälper 3 miljoner studenter att hitta rätt kurs för sina behov bland de 50 000 program som finns tillgängliga varje månad.

Så använder vi cookies

Här hittar du våra Allmänna villkor och Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 23 jan 2020

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!