Visa utbildning.se som: Mobil

Om oss

om oss

KONTAKT  |  NYHETER  |  ANNONSERA  |  PARTNER  |  PRESS  |  JOBBA HOS OSS |  FINDCOURSES PRO 

Det finns alltid något nytt att lära sig

Vi på utbildning.se är övertygade om att det är kunskap som driver människor och organisationer framåt. Vi inspireras av människor som vågar anta nya utmaningar och som strävar efter att utvecklas. Det kan vara chefen som med hjälp av en ledarskapsutbildning blir tryggare i sin roll, kommunikatören som stärker sitt CV med hjälp av en SEO-kurs, eller den förändringstörstande som byter karriär och blir coach.

Vi tycker inte att det ska behöva vara svårt att hitta rätt. Därför har vi skapat en kostnadsfri sökportal för kompetensutveckling, som vi med omsorg har förfinat i över tio års tid. Oavsett var du bor eller vad du arbetar med, ska det finnas utbildningar som tar dig och din karriär vidare.

Tillsammans med våra hängivna medarbetare vägleder, peppar och inspirerar vi dig med guider, artiklar och ett innehåll anpassat för alla – oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Vi uppdaterar oss ständigt med nya utbildningsmöjligheter för att vi vill vara den bestående länken mellan dig och din utveckling.

Vår vision är att hjälpa alla i hela Sverige att hitta rätt utbildning. Ja, det låter kanske djärvt, men faktum är att vi redan är på god väg! Det finns alltid något nytt att lära sig – vilket blir ditt nästa steg?

utbildning.se ingår i Educations Media Group (EMG)

Educations Media Group (EMG) är marknadsledande på sökportaler för utbildning i hela världen. Vi erbjuder målgruppsinriktade sökportaler för allt från utbildningar på gymnasie- och universitetsnivå till vidareutbildning för yrkesverksamma, MBA-program och fritidskurser. Vårt mål är att hjälpa alla typer av utbildningsarrangörer att nå sin målgrupp och på så sätt få fler deltagare till sina kurser och utbildningar. 

EMG driver idag 19 lokala sajter i Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige samt Storbritannien och USA. Dessutom driver vi två globala sajter: Educations.com som förenar skolor och studenter över hela världen och SearchMBA.com som hjälper yrkesverksamma att hitta MBA-utbildningar. 

Inom EMG är vi idag över hundra medarbetare på huvudkontoret i Stockholm och har utlandskontor i Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Mannheim.

Mer om: EMG – Educations Media Group – The world’s leading search engines for education


Så använder vi cookies

Här hittar du våra Allmänna villkor och Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 15 mar 2019

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!