Visa utbildning.se som: Mobil

Om oss

om oss

KONTAKT  |  NYHETER  |  ANNONSERA  |  PARTNER  |  PRESS  |  JOBBA HOS OSS |  FINDCOURSES PRO 

utbildning.se – Sveriges största söktjänst för kompetensutveckling

utbildning.se är en söktjänst för vidareutbildning där vi samlat närmare 7 000 kurser från cirka 300 olika utbildningsarrangörer. Vi hjälper utbildningsföretag att marknadsföra sina utbildningar och yrkesverksamma att hitta den utbildning som matchar deras behov. 

Vår tjänst används idag av de flesta företag i Sverige, inom såväl privat som offentlig sektor. Hos oss finns både kortare och längre utbildningar över hela landet och inom de flesta branscher och områden. 

För vem?

  • Chefer eller HR-personal som söker kompetensutveckling för medarbetare inom en organisation och yrkesverksamma som vill vässa sin kompetens inom sitt nuvarande yrke eller behöver kompetensutveckla sig för att ta nästa steg i karriären.
  • Utbildningsföretag som vill nå ut till fler kursdeltagare. 
  • Företag som önskar skräddarsydda utbildningsportaler (FindCourses PRO). 

Vision

Vår vision är att hjälpa alla i hela världen att hitta rätt utbildning. För att uppnå denna vision utvecklar vi ständigt vår tjänst för att kunna erbjuda såväl användare som kunder optimal service. Vår målsättning är att alla yrkesverksamma personer via oss enkelt ska kunna söka, hitta och jämföra olika utbildningsalternativ. Vår verksamhet genomsyras av ett enkelt mål – att länka samman yrkesverksamma som söker utbildning med rätt utbildningsleverantör. 

utbildning.se ingår i Educations Media Group (EMG)

Educations Media Group (EMG) är marknadsledande på sökportaler för utbildning i hela världen. Vi erbjuder målgruppsinriktade sökportaler för allt från utbildningar på gymnasie- och universitetsnivå till vidareutbildning för yrkesverksamma, MBA-program och fritidskurser. Vårt mål är att hjälpa alla typer av utbildningsarrangörer att nå sin målgrupp och på så sätt få fler deltagare till sina kurser och utbildningar. 

EMG driver idag 19 lokala sajter i Danmark, Finland, Frankrike, Tyskland, Nederländerna, Norge, Sverige samt Storbritannien och USA. Dessutom driver vi två globala sajter: Educations.com som förenar skolor och studenter över hela världen och SearchMBA.com som hjälper yrkesverksamma att hitta MBA-utbildningar. 

Inom EMG är vi idag över hundra medarbetare på huvudkontoret i Stockholm och har utlandskontor i Oslo, Köpenhamn, Helsingfors och Mannheim.

Mer om: EMG – Educations Media Group – The world’s leading search engines for education


Så använder vi cookies

Här hittar du våra Allmänna villkor och Integritetspolicy

Senast uppdaterad: 25 maj 2018

Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Hitta en utbildning du är intresserad av


Gör intresseanmälningar


Du blir kontaktad och får mer information av arrangören

utbildningsrådgivning

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!