Visa utbildning.se som: Mobil
Visar 1-25 av 103 träffar

Mer om Utbildningar utomlands

Därför ska du läsa en utbildning utomlands

Att studera utomlands betyder att du inte bara får nya färdigheter i ditt valda ämne, du får även möjlighet att lära dig om en annan kultur och skapa nya värdefulla kontakter för arbetslivet. Dessutom skapar du dig en fördel i yrkeslivet när du söker jobb, då du kommer ha ett konkurrenskraftigt CV med nya kompetenser och erfarenheter från utlandsstudier. Detta är något som många arbetsgivare efterfrågar. Om du väljer att läsa en utbildning utomlands kommer du inte bara att utvecklas inom arbetslivet och i din karriär, utan också växa på ett personligt plan.

Vilken typ av utbildning fångar ditt intresse?

Du har möjlighet att välja från ett stort utbildningsutbud på fantastiska platser världen över. Oavsett om du vill gå en utbildning i två dagar eller över en hel termin eller läsår, så finns det flera valmöjligheter och något som passar alla. Du kan läsa din utbildning på plats, men det finns även möjligheter att läsa på distans. Vad du än väljer kommer du med all säkerhet hem med nya kvalifikationer och erfarenheter som kommer ge dig en skjuts i arbetslivet. Ta reda på vilken utbildning som skulle passa dig bäst. Du kan bland annat hitta följande utbildningar och många fler.

 •         Affärsengelska
 •         Ledarskapsutbildning
 •         Ekonomi
 •         IT
 •         Teknik
 •         Kommunikation

Vem passar för att läsa en utbildning utomlands?

Att åka till ett annat land och studera utomlands är något alla borde prova och något som alla kan göra. En kompetensutbildning passar dig som vill utvecklas inom ditt yrke och komma vidare i din karriär, men också för dig som vill växa som person och få ut mer av ditt liv. Kanske har du ett företag och behöver kompetensutbilda din personal genom en specifik utbildning, eller se det som en upplevelse att göra tillsammans med dina medarbetare som en teambuildingaktivitet. För att trivas med utlandsstudier bör du vara nyfiken på andra kulturer och språk, samt ha en vilja att lära sig nya saker och skapa nya kontakter.

Vad kan du ta med dig från din utbildning utomlands?

Vilken utbildning du än väljer, kommer du att komma hem med ett minne för livet, och en mängd nya kunskaper, erfarenheter och upplevelser. Några av dessa kommer du med säkerhet bocka av.

 •         Utökat nätverk med värdefulla kontakter för arbetslivet
 •         Internationella erfarenheter
 •         Nya språkkunskaper
 •         Bra förståelse för andra kulturer
 •         Ett vässat CV och en konkurrensfördel på arbetsmarknaden
 •         Personlig utveckling
 •         Nya färdigheter från din utbildning

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!
Reportage
Så säger deltagare hos Unestål E...
Certifierad Internationell Coach

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som utbildad coach på Unestål Education kommer du att kunna hjälpa andra hitta sina drivkrafter och att definiera deras önskade resultat så att de får ut mer av sin inneboende potential. De både mår och presterar bättre.

Läs mer
Kraftfullt samarbete mellan Bilf...

För att samordna utbildningar för 200 personer utspridda på olika orter krävs en stabil och pålitlig utbildningsleverantör. Det vet Ulla Augustsson, utbildningsplanerare på industrikoncernen Bilfinger, som sedan tre år tillbaka har ett nära samarbete med Teknikutbildarna.

Läs mer
Kursen hos Teknikutbildarna en i...

Djupt nere i Renströmsgruvan utanför Skellefteå tillbringar 29-åriga Ola Nordberg större delen av sina dagar som elarbetsledare. En viktig och ansvarsfull roll som han inte hade befunnit sig i om det inte vore för Teknikutbildarnas kurs i Allmän behörighet – en kurs som visade sig vara väl värd att resa 40 mil för.

Läs mer