Visa utbildning.se som: Mobil

Kreditutbildningar i Sverige för dig i arbetslivet

Kreditutbildningar i Sverige för dig i arbetslivet

Kreditutbildningar

Här hittar du kreditutbildningar i Sverige för dig i arbetslivet. Utbildningarna går att sortera på ort, längd, pris och typ av utbildning. Om du vill ha mer information om en specifik utbildning kan du kontakta respektive utbildningsarrangör genom att göra en intresseanmälan.

Kreditbedömning och kredituppföljning
Företagsuniversitetet
2 dagar
11 750 SEK
Stockholm
Större och säkrare affärer i tuffa tider! så hittar du rätt information kreditbedömning - på kort, medel och lång sikt...
Företagsobligationer – marknaden, kreditrisken & dokumentationen
Fakultetskurser
6 timmar
7 200 SEK
Stockholm
En växande del av den svenska kreditmarknaden är marknaden för företagsobligationer. Fler svenska företag har nu möjlighet att ge ut företagsobligationer, vilket...
Företagsanpassad utbildning
Basel 2
PwC Academy
1 dag
7 900 SEK
Rikstäckande
Kursen ger deltagarna kunskap avseende Basel 2 regelverket samt en förståelse för vad institutet måste uppfylla....
Visar 1-3 av 3 träffar
 

Mer om Kreditutbildningar i Sverige för dig i arbetslivet

kreditutbildningar

En utbildning i kredit kan handla vilka förutsättningar som bör finnas vid lån av pengar eller varor. Exempel på olika krediter är lån, köp på avbetalning samt uppskov med betalning. Vet du hur du säkerställer betalningar och förutser konkurser hos dina kunder? Hur upptäcker man fel i resultat- och balansräkning?

Kreditutbildningar kan innefatta flera olika områden, till exempel bokslut, bostadsfinansiering, konkurs- och obeståndshantering, konsumtionslån, export, inkassokrav samt räkenskaps- och företagsanalys.