Visa utbildning.se som: Mobil

Livsmedelsutbildningar

livsmedel - utbildning och kurserHär hittar du livsmedelsutbildningar för dig i arbetslivet. Utbildningarna är sorterade på ort, pris, längd och typ av utbildning. Om du vill ha mer information om en specifik utbildning kan du göra en intresseanmälan direkt till respektive utbildningsarrangör.

Food Contact - Regelverket för material och produkter avsedda att komma i kontakt med livsmedel
Intertek Academy
1 dag
5 600 SEK
Stockholm
Du som importerar. tillverkar eller distribuerar material och produkter avsedda att komma i kontakt med livsmedel berörs av en mängd...
HACCP för FSSC 22000
Intertek Academy
1 dag
4 200 SEK
Flera orter (2)
HACCP är ett välkänt verktyg för livsmedelssäkerhet och ett krav för alla som i något led hanterar livsmedel. HACCP är...
Food Contact Materials 2 - Fortsättningskurs
Intertek Academy
1 dag
5 800 SEK
Stockholm
Det är viktigt att du som arbetar med material och produkter som är avsedda att komma i kontakt med livsmedel...
HACCP-utbildning
Food Safety
9 timmar
6 900 SEK
Stockholm
Vi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter i enlighet med...
Livsmedelshygien, grundläggande utbildning
Food Safety
         
(4)
1 dag
2 495 SEK
Stockholm
Vi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter i enlighet med...
ISO 22000 / FSSC 22000 – Livsmedelssäkerhet
Intertek Academy
2 dagar
10 600 SEK
Stockholm
FSSC 22000 består av ISO 22000 + PAS 220/ISO TS 22002 1, där utbildningen går igenom delkraven i de olika...
Food fraud - Livsmedelsfusk, arbeta med VACCP & TACCP
Intertek Academy
1 dag
5 400 SEK
Flera orter (2)
VACCP och TACCP kursen ger dig kunskap och förståelse för hur man använder verktygen i sitt styrsystem för livsmedelstrygghet. Hur...
Workshop om kvalitet, säkerhet och trovärdighet i livsmedelskedjan
LRQA Sverige AB
1 dag
5 300 SEK
Göteborg
Workshop om kvalitet, säkerhet och trovärdighet i livsmedelskedjan  Hur man motverkar matbedrägeri. Målgrupp   Alla som arbetar med leverantörsfrågor; VD,...
Remisseminarium 15 juni 2017 - ISO 22000 Ledningssystem för livsmedelssäkerhet
SIS, Swedish Standards Institute
0,5 dagar
0 SEK
Stockholm
Välkomna på remisseminarium om nya standardförslaget för ledningssystem för livsmedelssäkerhet, ISO/DIS 22000, Food Safety Management Systems – Requirements for any...
Företagsanpassad utbildning
Allergener i livsmedel
Food Safety
4 timmar
Rikstäckande
Vi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter i enlighet med...
Uppdateringsutbildning i egenkontroll och livsmedelshygien
Food Safety
         
(1)
3 timmar
Flera orter (2)
Vi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter i enlighet med...
Motivationsutbildning, Matens Fotavtryck
Food Safety
3 timmar
Rikstäckande
Uppdaterings & motivationsutbildning Food Safety AB Vi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och...
Kvalitets- och miljöledningssystem (ISO och BRC)
Food Safety
Flera kurstillfällen under en viss period
Rikstäckande
Food Safety AB Vi är specialister på matsäkerhet. Vi ser till att våra kunder är uppdaterade och driver sina verksamheter...
Föreläsare
World famous, award-winning chef
Gordon Ramsay
Rikstäckande
Gordon Ramsey has built up a number of first class restaurants in the UK, such as the restaurant Gordon Ramsey...
Stjärnkock med flera stora utmärkelser i bagaget
Paul Svensson
Rikstäckande
Stjärnkocken Paul Svensson syns ofta i TV där han lockar med förförisk matlagning. Han föreläser om mat, gastronomi och om...
Trender inom mat, dryck och måltider
Lennart Wallander
Rikstäckande
Är du nyfiken på nästa trend inom mat och dryck? Det är Lennart Wallander och hans kollegor också. För att...
Livsnjutaren från Grythyttan - Skapade Restauranghögskolan
Carl-Jan Granqvist
Kontakta oss för mer information
Rikstäckande
Carl Jan Granqvist är en av landets mest uppskattade inspiratörer och föreläsare. I sina föreläsningar delar han med sig av...
E-learning
God HygienPraxis inom livsmedelshantering
Gothia Logistics
4 timmar
750 SEK
Distans
Hygieniska arbetsmetoder Grunden i livsmedelslagstiftningen är att den som vill tillhandahålla livsmedel på marknaden också ansvarar för att dessa är...
Grundläggande livsmedelssäkerhet för lagerpersonal
Gothia Logistics
3 timmar
650 SEK
Distans
Att säkert lagra, hantera och distribuera livsmedel inom dagligvaror Grunden i livsmedelslagstiftningen är att den som vill tillhandahålla livsmedel på...
Certifieringskurs i hygien
eSmiley
349 DKK
Distans
Denna grundkurs i livsmedelshygien ger dig all kunskap om livsmedelshantering med hygienintyg som bevis. Hur fungerar det? Några klick med...
Livsmedelshygien
Teknikutbildarna
         
(49)
8 timmar
1 900 SEK
Distans
Livsmedelshygien Vi vill med denna kurs i livsmedelshygien och egenkontroll ge en bred överblick av området livsmedelshygien från råvara till...
  • = = Reportage kopplat till arrangören
  • = = Film
Visar 1-21 av 21 träffar
 

Mer om Livsmedelsutbildningar

Här hittar du livsmedelsutbildningar för dig som arbetar inom livsmedelsbranschen. 

Populära områden är bageri och konditori samt inriktningar mot restaurang och storkök. 

Alla som hanterar livsmedel eller ansvarar för kvalitet och hygien ansvarar även för utbildning av personal, vare sig man driver ett gatukök, en butik eller en restaurang.

Livsmedelsföretagaren är alltid skyldig att se till att personalen som hanterar livsmedel har den utbildning som behövs. All personal måste ha god hygien och lämpliga kläder där huvudbonad som skyddar hår från att hamna i maten ingår och måste bäras av alla som hanterar oförpackade livsmedel.

Om fel uppstår i hygien och livsmedelshantering, påverkas varumärket försäljningssiffror och status nästan omedelbart.

HACCP - en internationell standard

Ett internationellt system för att säkerställa att sin livsmedelshantering håller hög standard och följer regelringar är HACCP - (Hazard Analysis and Critical Control Point)

I denna utbildning så lär du dig att analysera faror och hålla en god övervakning. Man sätter upp kritiska styrpunkter som i kök kan vara allt från olika temperaturer till hygienkontroll. Sedan arbetar man fram rutiner för att övervaka dem och åtgärder som behöver vidtas i situationer då styrpunkterna inte följs.

Denna utbildning har blivit en internationell standard för att sätta upp riktlinjer i miljöer där livsmedelshantering äger rum så som i kök och restaurang.