Topplistor utbildningar

Topplistor på utbildning.se

Vill du ta reda på vilka utbildningar är populärast just nu? Vi på utbildning.se vill göra det enkelt för dig att hitta rätt utbildning. Nedan listar vi de mest populära utbildningarna inom flera olika områden. Klicka in och läs mer om vilken utbildning som är den mest populära!

Senast uppdaterad: 13 jul 2023
Senast uppdaterad: 2023-09-15

Topp 10 inom bygg

Jobbar du eller vill du jobba inom bygg och anläggning och vill utveckla din kompetenser? Vi har samlat de 10 mest populära utbildningarna inom bygg!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-08-23

Topp 10 inom projektledning

Arbetar du med projektledning eller drömmer du om att leda projekt i framtiden? Här listar vi de tio mest populära utbildningarna inom projektledning just nu.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-06-21

Topp 10 inom avancerad IT

I den här topplistan hittar du de tio mest populära utbildningarna för dig som vill ta nästa steg inom avancerad IT.

IT
Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-05-09

Topp 10 inom transport

Här hittar du listan med de mest populära utbildningarna inom fordon och transport just nu!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-04-21

Topp 10 inom juridik

Vill du lära dig mer om juridik? Kanske utveckla dina kompetenser kring fastighetsjuridik, entreprenadjuridik eller helt enkelt bara lära dig mer om juridiska rättigheter och skyldigheter. Vi på utbildning.se vill hjälpa dig med att hitta rätt utbildning. I vår topplista hittar du de mest populära juridikutbildningarna på utbildning.se.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-03-31

Topp 10 inom ekonomi

Vill du lära dig mer om ekonomi? Kanske utveckla dina kompetenser för att arbeta som ekonomiassistent, redovisningsekonom eller löneadministratör? Vi på utbildning.se vill hjälpa dig med att hitta rätt utbildning. Här har vi listat de topp tio utbildningarna inom ekonomi som är mest populära på utbildning.se just nu.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-04-20

Topp 10 inom vård

Letar du efter en utbildning inom området vård? Kanske en utbildning till samtalsterapeut eller en utbildning inom hjärt- och lungräddning? Vi på utbildning.se vill hjälpa dig med att hitta rätt utbildning. Här listar vi de topp tio mest populära utbildningarna på utbildning.se just nu!

Läs mer
Senast uppdaterad: 2023-03-16

Topp 10 inom ledarskap

Vilka är utbildarna med populärast utbildningar inom ledarskap? Här finns listan med topp tio utbildningarna som rankar högst inom ledarskap på utbildning.se just nu! Med rätt kunskaper kommer du ta dig långt i din karriär. Vi på utbildning.se vill göra det enklare för dig att hitta rätt utbildning.

Läs mer
Senast uppdaterad: 2022-12-14

Topp 10 inom projektledning

Vill du veta vilka utbildare med utbildningar inom projektledning som är populärast? Här har du listan! Med rätt utbildning kommer kunskaperna komma väl till nytta för din karriär. Vi på utbildning.se vill göra det enklare för dig att hitta rätt utbildning inom projektledning. 

Läs mer

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨