Visar 1-3 av 3 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-3 av 3 träffar

Mer om ICC (International Coaching Community)

ICC står för International Coaching Community och är en av världens största professionella medlemsorganisationer för olika typer av coacher. De är en icke-vinstdrivande organisation baserad i London, som i 60 länder och på 5 kontinenter har mer än 12 000 certifierade coacher anslutna till sig. Att ICC har utvecklats till en så pass stor organisation beror på deras tydliga utbildningsmål.

Vem kan certifiera sig inom ICC?

International Coaching Community passar dig som vill hjälpa, uppmuntra och motivera människor till att uppnå bästa möjliga resultat både privat och i yrkeslivet. Det passar även dig som vill bli mer effektiv i ditt sätt att förändra människors självbild, begränsningar och beteenden till det bättre. Du kan vara lärare, konsult, tränare, chef, psykolog eller jobba inom HR. Oavsett anledning till att du vill utveckla dig själv och dina medarbetare, så är ICC-godkända kurser det perfekta valet.

Vad är coaching?

Coaching handlar om att hjälpa andra att förändras på det sättet de vill samt att gå i den riktningen de önskar att gå. Coaching kan definieras på många olika vis, men innebär i största utsträckning att stödja någon annan på alla nivåer i förändringar som de själva vill göra. Coaching har ofta associerats med sport, men är nu en lika känd medhjälp i olika aspekter av både yrkes- och privatlivet. Det krävs dock att du som coach är en expert inom det du vill hjälpa din kund med. Viktigt är även att inte blanda ihop coaching med liknande aktiviteter, såsom: mentorskap, terapi, konsulterande, rådgivning och att lära ut (på skolnivå).

Effekter efter utbildning med ICC-certifikat

En utbildning med ICC-certifikat ger dig tydliga mål, visioner och värderingar. Du får kunskap kring användande av frågor som leder till insikt och motivation till att vilja förändra något, men även kunskap i hur man använder intuition och liknande dolda resurser. Utbildningarna skapar en vilja att frigöra negativ stress, rädsla och dåliga framtidsbilder och ger effektiva verktyg för att göra förändringar som varar. Du får kunskap om fungerande handlingsplaner, samt hur man formulerar och programmerar dem. Du får också kompetenser om coaching, antingen för att lära dig nya saker eller för att utveckla de kompetenser du redan hade.

Utbildningar med ICC-certifikat

Gemensamt för utbildningar med ICC-certifikat är att de hålls av godkända ICC-tränare. Från det att du har gått utbildningen har du 6 månader på dig att ta ditt certifikat. För att få ett godkänt ICC-certifikat krävs det att du blir coachad av en godkänd ICC-tränare, en skriftlig recension av en coaching-bok, ett skriftligt prov, ett projekt i life-coaching, ett projekt i självcoaching och att coacha klienter, samt att redovisa det för din tränare och därefter bli utvärderad av klienten.

Källa: International Coaching Community

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
Så säger deltagare hos Unestål E...
Certifierad Internationell Coach

Coaching handlar om att hjälpa andra att hjälpa sig själva och att bidra till att människor presterar och mår bättre. Som utbildad coach på Unestål Education kommer du att kunna hjälpa andra hitta sina drivkrafter och att definiera deras önskade resultat så att de får ut mer av sin inneboende potential. De både mår och presterar bättre.

Läs mer