Visar 1-15 av 15 träffar
Läs hur vi sorterar resultat
Vill du vet mer om hur vi sorterar resultat? Läs mer om hur vi rankar utbildningar i sökresultatet.
Visar 1-15 av 15 träffar

Om Adobe - Indesign, Photoshop, Flash och Illustrator

Adobe är ett mjukvaruföretag med produkter som används för formgivning av såväl print (trycksaker) som digitalt. Några av Adobes produkter är:

De flesta kommunikationsavdelningar använder åtminstonde någon av Adobes produkter. Att använda Photoshop som bildhanteringsprogram är vanligt, och InDesign används för att layouta många trycksaksproduktoner. Acrobat Professional används även av många andra inom större organisationer, via Acrobat kan du läsa pdf:er och göra ifyllbara formulär.

Kurs i Adobe Photoshop (ImageReady, Bridge)

Adobe Photoshop används för professionell bildhantering. Du kan göra i stort sett vad som helst med en bild i programmet. I Photoshop kan du arbeta med bilder för webb och även göra bilder tryckfärdiga.

Under en grundläggande utbildning i Photoshop lär du dig skillnaden mellan olika bildformat och hur verktyg och paletter fungerar samt enklare redigering av en bild. Fortsättningskurser och mer avancerade utbildningar går in mer på djupet och du lär dig bland annat hur effektiv användning av lager, kanaler, markeringar och masker samt färg och tonstyrning kan skapa effektfulla bilder.

Kurs i Adobe Acrobat

Adobe Acrobat är ett program från Adobe Systems för att skapa, visa och redigera pdf-dokument. I Acrobat kan du konvertera bilder och dokument från många andra program till pdf-dokument.  Med Acrobat Professional kan du också skapa interaktiva formulär som kan fyllas i direkt från datorn.

På en grundläggande utbildning lär du dig att läsa in dokument från olika källor och konvertera dessa till pdf-filer. Du lär dig även sortera sidor, korrigera textfel, lägga till text och plocka in objekt i dokumentet. Du lär dig hur man kopplar dokument, skapar register och arbetar med bokmärken.

Kurs i Premiere

Videoredigering kan vara mycket roligt, speciellt om du har ett bra och allsidigt redigeringsprogram. Adobe Premiere riktar sig främst till dig som på ett enkelt sätt vill kunna redigera dina filmklipp, men lämpar sig även för den som vill göra lite mer avancerad filmproduktion. Utbildningar / kurser i programvaran lär dig att producera och klippa filmer samt funktioner såsom lägga på ljudklipp & mixa ljud och bild.

Kurs i Adobe Flash

Adobe Flash är ett program som används till att skapa tvådimensionella animationer, spel och så kallade Rich Internet Applications (RIA) för webb. För att visa Flash-grafik i en webbläsare krävs insticksprogrammet Adobe Flash Player. På en utbildning i flash lär du dig att skapa interaktiv vektorgrafik och animationer för webben. Du får grundläggande kunskaper i produktion och animering  och en grund att stå på för att behärska de mest användbara funktionerna.

Så här går du vidare

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Relaterade kategorier
Jämför utbildningar
Håll dig uppdaterad
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få utbildningsförslag, inspiration och aktuell information – direkt till din inkorg. 📨
Reportage
D&T Företagsutbildning

InDesign: "Kursledaren var mycket duktig och kursen var mycket lärorik. Känner att fler borde ha gått den här kursen då det var många aha-upplevelser och mycket som är användbart för oss."

Läs mer om vad våra referenser säger om D&T Företagsutbildning.

Läs mer