Visa utbildning.se som: Mobil

Vi utbildar för ett hållbart samhälle!

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har inget vinstintresse utan kan helt fokusera på uppdraget att bedriva utbildning med hög kvalitet.

Sedan grundandet 1924 har samhället och utbildningssystemet förändrats. STI har följt med i dessa svängningar och existerat under olika utbildningsformer. Vi bedriver idag utbildningar inom Yrkeshögskolan och erbjuder Företagskurser.

Ta chansen att utvecklas i din karriär med den senaste kunskapen! Hos oss kan du gå öppna kurser inom olika teknikområden som du bokar direkt på hemsidan. Är ni fler från samma företag som behöver kompetensutvecklas kan vi ta fram anpassade utbildningar som utformas efter era behov.

Visa alla utbildningar med Stockholms Tekniska Institut

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Teknik Längd Pris Ort Snittbetyg
Kylteknik - CO2 2 dagar Från 7 500 SEK Danderyd
Styr- och reglerteknik inom automation 2 dagar Från 9 990 SEK Stockholm
4,0 (1)
Energi / energideklarationer
Fjärrvärme - Grundkurs 2 dagar Från 9 900 SEK Stockholm

Visa alla

Kontakt

Stockholms Tekniska Institut

Liljeholmstorget 7
11763 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Johan
(5)
Att ha gått kursen på STI har underlättat mycket för mig i min roll som projektledare och processingenjör, framförallt när det gäller kommunikationen med underleverantörer och kunder i frågor om elektronik och automation.
Daniel
(5)
Jag kommer har mycket stor nytta av det jag lärde mig på kursen i mitt arbete. Att börja från scratch till att kunna göra en ritning sista dagen, var verkligen häftigt. Dessutom tydlig kursledare och ingen stress!
Nicklas
(4)
Kursen på STI var verkligen både intressant och lärorik. Kursledaren var från branschen och hade mycket goda kunskaper. Kombinationen av det praktiska och teoretiska delarna i upplägget gör att du är aktiv, och det fick mig att hålla intresset uppe hela tiden!
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.