Visa utbildning.se som: Mobil

Vi utbildar för ett hållbart samhälle!

Stockholms Tekniska Institut grundades år 1924 och är en stiftelse med syfte att bedriva teknisk utbildning. Vi har inget vinstintresse utan kan helt fokusera på uppdraget att bedriva utbildning med hög kvalitet.

Sedan grundandet 1924 har samhället och utbildningssystemet förändrats. STI har följt med i dessa svängningar och existerat under olika utbildningsformer. Vi bedriver idag utbildningar inom Yrkeshögskolan och erbjuder Företagskurser.

Ta chansen att utvecklas i din karriär med den senaste kunskapen! Hos oss kan du gå öppna kurser inom olika teknikområden som du bokar direkt på hemsidan. Är ni fler från samma företag som behöver kompetensutvecklas kan vi ta fram anpassade utbildningar som utformas efter era behov.

Visa alla utbildningar med Stockholms Tekniska Institut

Utbildningar

Utbildning
Bygg & Anläggning Längd Pris Ort Snittbetyg
BIM-projektering Byggnad Distans
IT Avancerad
CAD
BIM-projektering Infrastruktur Distans
Teknik
Järnvägsprojektering Distans

Visa alla

Kontakt

Stockholms Tekniska Institut

Liljeholmstorget 7
11763 Stockholm

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 4 recensioner.

Johan
Att ha gått kursen på STI har underlättat mycket för mig i min roll som projektledare och processingenjör, framförallt när det gäller kommunikationen med underleverantörer och kunder i frågor om elektronik och automation.
Daniel
Jag kommer har mycket stor nytta av det jag lärde mig på kursen i mitt arbete. Att börja från scratch till att kunna göra en ritning sista dagen, var verkligen häftigt. Dessutom tydlig kursledare och ingen stress!
Nicklas
Kursen på STI var verkligen både intressant och lärorik. Kursledaren var från branschen och hade mycket goda kunskaper. Kombinationen av det praktiska och teoretiska delarna i upplägget gör att du är aktiv, och det fick mig att hålla intresset uppe hela tiden!
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 4 recensioner.