Visa utbildning.se som: Mobil

STF Business Academy är en del av STF Ingenjörsutbildning AB. Vår mission är att tillhandahålla marknadens mest flexibla och effektiva utbildningar inom företagande, ledaskap och management. Utbildningarna är öppna för alla men med lite extra fokus på dig som har en teknisk eller naturvetenskaplig bakgrund eller jobbar i verksamhet med en sådan inriktning.

 

Vi erbjuder åtta kvalificerade ledarskaps och managementutbildningar på distans och halvfart. Tillsammans utgör dom en diplomutbildning MBA men kan även läser var för sig. Alla kurser är utformade för dig som har behov av kvalificerad kompetenshöjning men med minimal påverkan på ditt dagliga arbete.

 

Studieupplägg

Med vårt flexibla upplägg kan du smidigt studera vid sidan om ditt ordinarie arbete! Vi inleder och avslutar varje kurs med ett heldagsseminarium i Stockholm i Stockholm vid start- och slutseminarium. Resten av utbildningen läser du på halvfart via din personliga kursportal där du ser inspelade föreläsningar samt deltar i webbinarier.

STF Academy Upplägg

Diplom & examination

Efter åtta genomförda kurser kan du stoltsera med diplomet MBA från STF Buiness Academy. Efter varje genomförd kurs kan du också tentera av 7,5 högskolepoäng. Vill du veta med om den möjligheten, kontakta oss.

Visa alla utbildningar med STF Business Academy

Utbildningar

Öppen utbildning
MBA
Part Time MBA Längd Pris Ort Snittbetyg
Masterkurser - Ledarskap och management 80 dagar 154 000 SEK Stockholm

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med STF Business Academy och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

STF Business Academy

Kungsbroplan 3 A
101 39 Stockholm

 Visa telefonnummer

Intresseanmälan

För att få mer information från STF Business Academy, fyll i dina uppgifter:

Recensioner

Bli den första att recensera STF Business Academy!