Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Pilou AB finns i Varberg och har hela Sverige som arbetsfält


Pilou AB startades 2006 av Susanne och Sven-Erik Bertelsen. Susanne är VD och driver företaget, Sven-Erik sköter ekonomi och fakturering.
Pilou AB är ett värderingsstyrt utbildnings- och konsultföretag som idag arbetar i ett brett nätverk av konsulter. 


Namnet Pilou står för process i lärande och utveckling. Vår vision är att sträva efter en dialogbaserad kommunikation, ett värderingsstyrt ledarskap i en riktning framåt. Våra värdeord är medveten närvaro, dialog, personligt växande och att göra skillnad. Alla som arbetar i Pilou AB har lång erfarenhet, många verktyg och stor kunskap inom pedagogik, ledarskap och organisation samt är utbildade gestaltterapeuter eller organisationskonsulter på gestaltteoretisk grund. Vi har gediget kunnande om såväl offentlig som privat verksamhet.

Pilou AB erbjuder tjänster inom verksamhets- och organisationsförändring, ledarskap och medarbetarskap. Vi genomför olika uppdrag och insatser utifrån våra kunders behov. Vårt mål är att våra insatser och stöd ska ge avtryck i verksamheten och leva kvar efter genomförd insats.
Exempel på tjänster vi tillhandahåller är, chefshandledledning och coachning, genomlysning och utveckling av organisationskultur, ledningsgruppsutveckling, processtöd i förändringsprocesser, teamutveckling och skolutveckling.

Pilou AB erbjuder också både öppna utbildningar och skräddarsyr utbildningar efter kundens behov. I våra utbildningar arbetar vi med upplevelse, teori kopplat till forskning och praktiska övningar. Vårt mål är att utbildningen ska ge deltagarna stöd i den personliga utveckling samt ge avtryck i deras vardagsarbete. 

Pilou AB är baserat i Varberg och har hela Sverige som arbetsfält. Våra uppdragsgivare kommer både från privata näringslivet och offentlig verksamhet. Vi arbetar i ett brett nätverk och ingen fråga eller uppdrag är för stort eller för litet.

Visa alla utbildningar med Pilou

Hur påverkar COVID-19 denna arrangörs utbildningar?

Vi på utbildning.se är övertygade om att kunskap driver människor och organisationer framåt. Det gör även de arrangörer vi samarbetar med.
Många utbildningar ställs exempelvis om från klassrums- till distansutbildning.

För att ta reda på om en utbildning påverkas med anledning av COVID-19, kontakta gärna arrangören.

Utbildningar

Utbildning
Ledarskap Längd Pris Ort Snittbetyg
Ny i ledarrollen 4 dagar Från 14 800 SEK Göteborg
Processledarutbildning 1.0 6 tillfällen Från 9 400 SEK Varberg
4,6 (5)
Skola
Kollegialt lärande 6 dagar Rikstäckande
Lagledarutbildning 7 dagar Rikstäckande

Visa alla

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Pilou och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Pilou

Norrgatan 16
432 41 Varberg

 Visa telefonnummer

Recensioner

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 5 recensioner.

Kursdeltagare
(4)
Mycket givande utbildning som har utvecklat både mig i min processledarroll och min verksamhet. Mycket bra med mycket handling blandat med teori.
Kursdeltagare
(5)
Bästa utbildningen sedan lärarutbildningen! Metoderna och vad som påverkar dem som leder utvecklingsprocesser.
Kursdeltagare
(5)
Ni har varit en stor inspiration. Både med er kunskap, entusiasm och positiva utstrålning. Jag har kommit till varje kurstillfälle med glädje och förväntan och lämnat den med inspiration och lust att ”sätta igång”.
Intresseanmälan

För att få mer information från Pilou, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,6)
Baseras på 5 recensioner.