Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Överförmyndaren och dödsbon

Snittbetyg: 4,1

Baseras på 7 recensioner.

Susanne Olsson
(4)
Bra upplägg och framförallt en duktig föredragshållare som kände in kursdeltagarna, vilket gav en öppnade för diskussioner och en avslappnad atmosfär.
Sanna Larsson
(4)
Vi var en liten grupp med stora möjligheter att fråga och diskutera de ämnen som kom upp. Personer fem olika verksamheter gav dynamik. Bra nivå.
Lorenzo Díaz Zamora
(3)
Det var mycket inriktat mot förmynderskapsärenden, hade önskat att större fokus lagts på ärenden gällande godmanskap/förvaltarskap för vuxna.
Lotta Sallnäs Bohman
(5)
Kursen var väldigt bra, men huvudsakligen fokuserad mot hur överförmyndaren behöver tänka och lägga upp det. Jag går gärna fler kurser och då mer ingående om förvaltare och gode män. Eva var fantastiskt bra så all kredit till henne!
Maria Wastesson
(5)
Den "lilla" gruppen blev en bra sammansättning med ÖF, praktiserande advokater i flera delar av landet, ÖF samt erfarenheter från allmänna arvsfonden. Vi hade ett bra samtal och lärde av varandra.
Alexander Renlund
(4)
Överförmyndarenheten Nacka kommun
Anne
(4)
Mycket uppskattat att vara en så liten grupp som 6 pers. Det borde vara ett koncept i sig att man kan välja kurser med få deltagare, det ger mycket mer.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!