Visa utbildning.se som: Mobil

Michel Riddez

Skapa presentationer och tal på hög nivå 

Michel Riddez är skådespelaren som håller unika kurser och föreläsningar i presentationsteknik. Han utgår från scenen, filmen och konsten för att lära ut hur man skapar personliga, oförutsägbara, dynamiska och underhållande presentationer. Kurserna har varit mycket populära och uppskattade genom åren, då deltagarna får träning i att strukturellt bygga ett spännande manus, förhålla sig till detta, till sin publik och till sig själva i alla situationer då de möter denna publik. Kurser som skiljer sig väsentligt från den uppsjö kurser som finns i Presentationsteknik och Retorik och lämnar ett starkt känslomässigt avtryck. Idag skriver och producerar Michel även egna filmer och filmmanus.

"Berättelser och idéer som förmedlas "live" tillför något som rörliga bilder och skrift aldrig kan erbjuda. Mina kurser handlar om att få talare att öppna upp något inom sig själva och ha kunskaper att skapa presentationer och tal på hög nivå".

Med utgångspunkt från kreativa processer låter Michel Riddez också konsten bli ett verktyg för teamutveckling till företag som behöver en sammansvetsande kickoff till arbetslag eller team eller en dags organisationsutveckling. Dessa kurser är väldigt omtyckta bland företag och organisationer eftersom de skapar både engagemang och nya insikter; Vad har vi att lära oss av en film- crew, teaterensemble, en symfoniorkester eller ett rockband?

Michel har 30 års erfarenhet som skådespelare på landets olika scener och på film och TV. "Alla Råns Moder" med Johan Falk från 2013,” Chasing rainbows ” (USA), Wallander och prisbelönta novellfilmen "AKT 2" är några exempel. Han har många års erfarenhet av att undervisa skådespelare och varit huvudlärare på en egen privat skådespelarutbildning, Stockholms Teaterinstitut 2000-2007.

utbildningar i presentationsteknik

Alla Michels kurser har fått mycket höga recensioner då han mött chefer, politiker, reklammänniskor, säljare, präster, IT människor och kommunikatörer inom många andra branscher.

Michel är också författare till boken "Måla med svart eller vitt", en bok om framgångsrik kommunikation som utgår från konstens beskaffenhet. En bok som ingår i samtliga kurser.

Boken blev vald av tidningen Elle i december 2017 till en av "Självhjälpsböckerna som faktiskt hjälper dig - på riktigt!" 

Ett urval av tidigare nöjda kunder

Kantar Sifo

Nordea Bank

Curious Mind

Liberalerna Sveriges riksdag

Hill´s Pet Nutrition Sweden AB

Sveriges Kommuner och Landsting

Rikspolisstyrelsen

INDEA

Fackförbundet Kommunal

Visa alla utbildningar med Michel Riddez Konsultation

Utbildningar

Öppen utbildning
Presentationsteknik
Retorik Längd Pris Ort Snittbetyg
Kommunikation och presentationsteknik för ledare 2 dagar 12 500 SEK Stockholm
4,7 (3)
Presentationsteknik del 1 2 dagar 12 500 SEK Stockholm
4,9 (8)
Presentationsteknik del 2 1 dag 8 000 SEK Stockholm
4,8 (5)
Företagsanpassad utbildning
HR
Teambuilding
Teambuilding 1 dag Rikstäckande
5,0 (2)
Presentationsteknik
Retorik
Kommunikation och presentationsteknik för ledare 2 dagar Rikstäckande
Presentationsteknik del 1 2 dagar Rikstäckande
Presentationsteknik del 2 Rikstäckande

Visa alla

Kontakt

Michel Riddez Konsultation

Junkervägen 4
13245 Saltsjö-Boo

 Visa telefonnummer

Recensioner

Indea verksamhetsutveckling
(5)
Michel får deltagarna att utsätta sig utan att skämmas. Han är engagerad och hängiven. Hans feedback är skarp och ärlig, alltid med värme.”
Kursdeltagare
(4)
Good presentation and involvement from Michel Riddez.
Kursdeltagare
(5)
Michel Riddez is a star!
Recensioner
Arrangörsrecensioner
(4,8)
Baseras på 18 recensioner.