Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Introduction to Project Management Training

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 67 recensioner.

Kursdeltagare
mycket bra material som man kan ha användning för efter kursen.
Kursdeltagare
Mycket bra med många praktiska med både individuella och gruppövningar..
Kursdeltagare
Mycket bra och erfaren Kursledare. + vin tips - väldigt bra!
Kursdeltagare
Mycket bra övningar och diskussioner. Väldigt engagerad instruktör. Bra med verktyg som Microsoft Project.
Kursdeltagare
Mycket givande och lärorikt. Bra lärare med mycket krativa kopplingar till vardagen. Har känt mig altiv i stort sätt under hela utbildningen trots att jag suttit här med feber och jobbig förkylning :). Kunde nog inte haft en bättre instruktör
Kursdeltagare
Tydligt och bra upplägg. Bra att blanda in erfarenheter från kursdeltagare samt lärarens erfarenheter/tips.. Mycket bra. Kanske kunde ha varit lite bättre på att låta alla komma till tals.
Kursdeltagare
Väldigt intressant kurs.. Bra balans mellan kursmaterial och egna erfarenheter. En hel del av det jag tar med mig kommer från instruktören själv. Bra med exemplifiering från eget arbete.
Kursdeltagare
Väldigt lärorikt. Mycket intressant. Jättebra. Jag är helnöjd, och inspirerad att komma igång på min arbetsplats.
Kursdeltagare
Mycket bra lärare som har gett mig många tips som jag kan använda mig av i mitt dagliga arbete.. Väldigt kunnig, bra lärdomar från verkligheten. Tillräckligt strukturerad för att man ska förstå och tillräckligt ostrukturerad för att det ska vara intressant. Enda negativa - hade ibland en förmåga att avbryta mitt i en fråga / fundering från k...
Visa mer
Kursdeltagare
Hade önskat lite mer "kropp" I resurshanteringsdelen.
Kursdeltagare
Jag ville lära vad vag kan göra bättre som projektledare och har fått många insikter i detta på många olika aspekter.
Kursdeltagare
Jag är mycket nöjd. Har fått nya insikter, känner igen saker som jag förstår bättre nu efter kurs.. Engagerad och kunnig med erfarenhet av verkligheten och inte bara teori. Rolig och entusiasmerande, social och bjöd på sig själv.
Kursdeltagare
Mycket bra instruktör som med hjälp av många bra exempel från egna erfarenheter belyste de teoretiska delarna så man även förstår dem i praktiken. Bra material som tar upp alla steg som finns inom projekledning. Bra känns som han är kunnig i sitt område (världsvan) i de olika områderna som han jobbar i och runt. Fick en bra feeling :)
Kursdeltagare
Kursen var väldigt interaktiv och det bidrog till lärandet. Diskussioner kring uppgifter och väldigt bra deltagande från alla som var med.. Mycket bra instruktör som är erfaren och var pedagogisk. Hoppade ibland över visst kursmaterial men det kan ha berott på tidsbrist.
Kursdeltagare
Kursledaren Mathias Karlsson var väldigt duktig. Utan honom hade jag inte lärt mig ett smack....
Kursdeltagare
Kursunderlaget var bra, men själva övningarna kunde vara tydligare formulerade.. Kanonbra!
Kursdeltagare
Lagom nivå på materialet där jag fick en god överblick för projektledningsarbetet. Ola var en superduktig lärare.. Har inget att klaga på, kunnig lärare med glimten i ögat.
Kursdeltagare
Lite kort om tid vid gruppövningarna. Kanske att lite mer individuellt arbete istället för gruppövning hade varit ännu bättre. Bra instruktör med mycket kreativa kopplingar till vardagen. Har känt mig aktiv i stort sätt under hela utbildningen trots att jag haft feber och jobbig förkylning :) Kommer att rekommendera kursen för mina kollegor.
Kursdeltagare
Lite mer djup i materialet hade varit önskvärt.. Otroligt kompetent kursledare - Mathias Karlsson. Kunde inte ha varit bättre. Hade alltid svar på alla frågor, mkt förtroendeingivande och påläst.
Kursdeltagare
Mycket bra att få teorin bakom ett projekt från A till Ö. Framför allt bra med alla olika verktyg jag kan ta med mig till mitt arbeta redan idag och applicera i mitt vardagliga arbete för att underlätta projektledningen.. Kunde hantera allas erfarenhet och förklarade allt både högt och lågt på ett väldigt bra sätt.
Kursdeltagare
Bra övergripande kurs som inte bara inriktar sig på en viss projektmodell.
Kursdeltagare
Kursdeltagare
Bra, eftersom man fått insyn i hur jobbet som projektledare. För mig blir det en god möjlighet att kunna, påverka, tycka och kanske ev. förändra saker och tig i ett ev projekt..
Kursdeltagare
Bra, engagerad instruktör. Relevanta exempel och metodiker. Mycket verktyg att ta med sig i sitt arbete sedan. Duktig och kunnig
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!