Visa utbildning.se som: Mobil

COVID-19 - hur påverkas din utbildning? Vi samlar artiklar kring coronaviruset och utbildning samt tips för dig som ska söka utbildning. Läs mer här.

Recensioner av Grundkurs i projektledning som E-learning

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 11 recensioner.

Moa Hedlund
(5)
Bra kurs med en blandning av text, animeringar, video & exempel
Meryem
(5)
En väldigt smidig kurs i projektledning om man vill få grunderna. Perfekt att göra under sommaren via jobbet då trycket är lite lägre.
Alinde Karlsson
(5)
Jättebra att man själv kan lägga upp studierna och utföra dessa när man själv har möjlighet till det. Bra instruktioner och tyckte också att det var bra att det fanns en kommentar till ett ”felsvar”: inte bara ett nej utan en utläggning till varför det var ett nej. Lätt att förstå och skönt att slippa bläddra igenom hundratals sidor av litteratur.
Charlotte Eklind Mossberg
(5)
Mycket bra upplägg med olika inlärnings och studiemetoder. Kommer att rekommendera och recensera till min arbetsgivare som vill utvärdera och kanske ta in kursen i sin kompetensutvecklingsbas!
Sofia Ludvigsson
(4)
Jag gillade upplägget, där man varvar teori med frågor, och den information som gavs. Tydlig information och bra struktur. Mycket nöjd med kursen!
Elisabeth
(5)
En mycket innehållsrik kurs och bra upplägg. Jag uppskattade övningarna och testerna som återkom i varje moment, på så sätt kunde jag reflektera över svaren och få förståelse över vad jag behövde fokusera mer på.
Tony Pettersson
(5)
En mycket innehållsrik samt grundlig kurs. Mycket lätthanterlig plattform för kursinnehåll samt bra litteratur och dokumentation som t.ex. mallar. Rekommenderar denna kurs till alla som vill ta steget vidare inom projektledning.
Jon Roger Pettersen
(5)
Jeg mener at kurset er forankret i et bra opplæringsprogram, med henvisning til meget informativ litteratur. Kurset er etter min mening meget dekkende for opplæring i prosjekters grunnleggende struktur og gjennomføring. Jeg hadde en del praktisk erfaring fra tidligere, men kurset har gitt meg en større teoretisk forståelse av prosjektgjennomfø...
Visa mer
Therese
(5)
Den här utbildningen passade mig utmärkt. Mer avancerad än vad jag hade trott och man lär sig otroligt mycket, samtidigt som allt "trillar ner" och man förstår hur allt hänger ihop. En väldigt uppskattad utbildning som jag kommer rekomendera andra.
Magnus Rehnberg
(5)
En bra grundutbildning som ger en inblick i de områden och aktiviteter som bör finnas med i ett projekt. Tror att det passar de flesta verksamheter. Tydligt och pedagogiskt, bra exempel och övningar och en del bra dokumentmallar att arbeta vidare med. Den skrapar på ytan och man blir sugen på att arbeta vidare och applicera i sin vardag - förfin...
Visa mer
Mats Dahlén
(4)
En bra grundkurs om man behärskar distansstudier. Bra upplägg med tydliga mål för kursen samt onlineövningar av god kvalitet.
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!