Visa utbildning.se som: Mobil

Coaching Academy

Med coaching som verktyg

KHRAFT startade redan 2004 som en sidoverksamhet som idag vuxit till en verksamhet med tre ben: Utbildning, Coaching och HR-partner. Vi har lång erfarenhet inom respektive område och våra konsulter är alla seniora och med en bredd av olika inriktningar och branscher, allt fr teknik, bygg och industri till ekonomi och Svenska kyrkan samt ideella organisationer och offentlig sektor. Vi utbildar en mängd olika yrkeskategorier, bland våra kunder återfinns allt från stora koncerner till det lilla enmansbolaget.

Här hittar du våra främst utbildningar inom Mentorskap, Coaching och Coachande Ledarskap.

Coaching är ett utomordentligt verktyg och förhållningssätt för den som leder förändring, utveckling och som arbetar med människor, vilket vi alla gör mer eller mindre. 

Khraft är stolt leverantör av Learn Coaching (LC) (ACSTH)  Learn Coaching är skapat av Jenny Bergh (PCC) i samarbete med Toril Nygren Graave (PCC) på TNGConsulting. 

Jenny har arbetat som Jenny Berghledamot i styrelsen för ICF Sverige (2015-2018) och har numera ett engagemang i ICF Sveriges event, Stora Coachdagen.  

Övriga instruktörer är Toril Nygreen Grave, Anne-Li Marthinussen (ACC) och Lena Rönnbäck (ACC) samt ett antal externa samarbetspartners, alla med hög kvalité.

Vi erbjuder öppna utbildningar inom coaching och mentorskap som du hittar här. Vi gör också många specialanpassade uppdragsutbildningar inom coaching, coachande ledarskap, ledarskap, dynamiskt mentorskap, kundkommunikation etc. Besök vår hemsida khraft.se för ytterligare information om våra erbjudanden.

Visa alla utbildningar med Khraft AB

Utbildningar

Öppen utbildning
Coaching Längd Pris Ort Snittbetyg
Coaching – Fördjupningskurs 4 dagar 22 345 SEK Eskilstuna
4,7 (15)
Coaching – Grundutbildning 8 dagar 18 645 SEK Stockholm
5,0 (2)
Ledarskap
Coachande ledarskap
Coaching – för ledare 4 dagar 28 000 SEK Flera orter (2)
Pedagogik
Mentorskap 1 dag 4 250 SEK Flera orter (4)
Företagsanpassad utbildning
Pedagogik
Mentorskap 20 timmar Rikstäckande
Onlineutbildning
Coaching
Certifierad & diplomerad coach
Coaching - Introduktion 2 timmar 0 SEK Distans

Visa alla

Video

Intresseanmälan

Fyll i formuläret om du vill komma i kontakt med Khraft AB och veta mer om deras utbildningar.

Kontakt

Khraft AB


 Visa telefonnummer

Recensioner

Lillemor Ivansson
(5)
Efter den avslutade grundutbildningen, som gav mersmak, anmälde jag mig till coaching advanced. Det är en förmån att, i sin mentorcoaching, få ta del av två professionella coachers mångåriga erfarenhet och kunskap!
Jenny Bergh Kommentar:
Tack Tack för din fina recension av vårt nya utbildningskoncept LEARN Coaching. Glad att du valt att arbeta vidare med oss!
Lillemor Ivansson
(5)
Jag är imponerad över vad coaching kan åstadkomma - utveckling, upplevelse och förflyttning! Under utbildningen har jag lärt mig mycket om mig själv och om detta kraftfulla verktyg.
Annili Sylvèn
(5)
En utbildning som fått mig att växa som coach och inte minst som människa!
Jenny Bergh Kommentar:
Tack för din fina recension Annili glada över att du valt att gå hos oss och att du gillar vårt nya utbildningskoncept LEARN Coaching!
Intresseanmälan

För att få mer information från Khraft AB, fyll i dina uppgifter:

Recensioner
Khraft AB
Kursrecensioner
(4,8)
Baseras på 17 recensioner.