Visa utbildning.se som: Mobil

Har covid-19 påverkat dina planer på att läsa en utbildning? Svara på vår korta undersökning och hjälp oss att hjälpa dig!

Recensioner av Education & More

Snittbetyg: 4,6

Baseras på 15 recensioner.

Emma
(4)
Det var en givande kurs med mycket tips på hur man blir en bra coach.
Veronica Thomsen, E.ON Försäljning Sverige
(5)
Kursen var intressant, nyanserad och underhållande samt inspirerande och anpassat för deltagarna.
Anna Andersson, Enköpings kommun
(5)
Mycket bra och flexibel föreläsare som kunde lägga in våra olika problem i undervisningen. En otroligt bra kurs som hade kunnat fortsatt en dag till!
Alexander Hallqvist, Jönköpings läns landsting
(5)
Mycket bra. Michael kunde anpassa det till oss deltagare och vi kunde diskutera på annat vis än om vi varit flera. Michael brinner verkligen för människans intresse att ha ett så drägligt liv som möjligt. Väldigt påläst och kunnig inom psykisk ohälsa!
Mats Erik Lundberg, Arbetsförmedlingen
(5)
Mycket bra! Dels för att förutsättningarna var optimala med få deltagare där Michael drog fördelar med det genom att vara lyhörd för vad vi efterfrågade. Dels för att Michael var lysande föreläsare med stor kompetens som han varvade med personliga reflektioner från det praktiska livet med teoriavsnitt. Dessutom att han genomlyser respekt för oav...
Visa mer
Joakim Borgman, iCore
(4)
Mycket bra föreläsare! Trevligt och riktigt bra på det han gör! Lärorik kurs med mycket bra som går att använda direkt i sitt arbete.
Ing-Marie Runeson, Säffle kommun
(4)
Mycket givande och tydlig pedagog med bra exempel från andra verksamheter. Han bjöd in oss deltagare på ett bra sätt och gav verktyg i detta svåra att leda verksamhet till förändring.
Helen Westlund, HW Friskvård
(5)
Lasse lyckas kombinera sina kunskaper och egna erfarenheter med humor, värme och fin närvaro. Väldigt bra!
Sanna Hellenius, DirSys AB
(4)
Lars är en väldigt inspirerande person och fångar ditt intresse på ett fantastiskt sätt! Under kursen skapades många bra och givande diskussioner. Kursen var bra och höll hög kvalité.
Amanda Hallin, Splitsign
(5)
Niclas är en mycket pedagogisk person som har en förmåga att se alla i gruppen. Han anpassade sig smidigt efter alla våra olika behov och bidrog till två lärorika och roliga dagar. Kursen har varit mycket intressant och givande. Han hade en förmåga att presentera så att dagarna blev både roliga och lärorika och jag kommer att ha stor nytta av ku...
Visa mer
Ylva Svedenmark, Upphandlingsmyndigheten
(5)
Föreläsaren var professionell, kompetent, närvarande och trevlig. En duktig pedagog! Detta var helt rätt nivå för mig att komma vidare i mitt jobb där jag använder excelkalkyler.
Dennis Lindberg, Stockholm-Västerås Flygplats
(4)
Jag tycker att Niclas på ett lättsamt men professionellt sätt tog sig an oss "elever". Kursinnehållet var uppbyggt på generella kunskapsbehov såväl som våra specifika frågor. Som helhet var kursen väl investerade pengar och mycket bra!
Renata Popadic, Humana Individ & familj
(5)
En riktigt gedigen utbildning som väcker många tankar och ger svar på många frågor.
Tom Johansson, Växjö kommun
(5)
Föreläsaren var strukturerad, pedagogisk och lyssnade in vad kursdeltagarna ville få ut av kursen. En av de bästa kursledare jag haft nöjet att möta. Mycket bra kurs!
Karin Krönenstedt, Säffle kommun
(4)
Mycket givande, enkel och tydlig framställan av svåra utmaningar. Föreläsaren hade ett pedagogiskt upplägg som var engagerande. Mycket bra kurs!
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!