Visa utbildning.se som: Mobil

Recensioner av Brandfast

Snittbetyg: 4,8

Baseras på 766 recensioner.

Sofia B
(5)
Vi på Dina Försäkringar anlitade Brandfast under Järvaveckan för öka hålla digitala brandövningar i syfte att öka besökarnas kunskap kring trygghet i hemmet. Micke och Henrik som var instruktörer gjorde ett fantastiskt jobb och var så pedagogiska och trevliga mot barn som vuxna. Den digitala brandövningen blev en riktig succé och lockade VÄLDIGT...
Visa mer
Per L
(5)
Mycket trevligt bemötta av instruktören.Kurs instruktören var mycket kunnig i ämnet.
Bengt-H
(4)
Bra kurs med mycket trevligt bemötande
Johan U
(5)
Bemötandet var bra och dom förväntningarna jag hade, om en bra kurs upplevdes. Kursen var bra, och handledaren var rolig Kursen var bra, och handledaren var rolig  Och berättade om sina egna erfarenheter. Bra kurs rekommenderas
Magnus Q
(5)
Jag har gått heta arbeten, bemötandet var extremt bra! Hela kursutförandet var mycket proffsigt & lärorikt
Greta Z
(5)
Ingen vara köptes på plats, men efter att jag började följa på socialamedier och hemsida finns planer på att beställa viss utrustning. Vi fick ett mkt gott bemötande.  Min förväntning var hälften så stor än själva upplevelsen, mycket mycket mycket bättre än tidigare brandkurser, alla frågor besvarades väl. Min upplevelse var mkt utmärkt.
Linda P
(5)
Super bra information och utbildning. Gärna lite oftare skulle det behövas.
Tommy S
(5)
Informativ och klar föreläsning, släckningsövningen va pricken över i.
Astrid C
(5)
Jag har varit på brandkurs förr men inte fått så bra info som nu. Det var otroligt härligt att få öva på att släcka, det har jag aldrig fått göra förr och det är ju så himla viktigt att få testa så man vet hur om det skulle hända något. 10/10! Väldigt intressant och informativt!
Anki S
(4)
1 brandvarnare o 2 magnetfästen. Mycket trevligt bemötande. Att få höra om bästa sätt att utrymma med små barn (1-2 år). Denna åldersgrupp är ju svår att öva med, men gärna fler tips. Kul att få prov ”släcka brand”, bra att få öva på ”riktig” släckare. Bra att få kännedom om vilka lagar som styr brandsäkerheten i landet. Gärna mer om hur vi ager...
Visa mer
David M
(5)
Tydlig och bra teoretisk och praktisk utbildning
Magnus W
(5)
Kunnig och tydlig utbildare som undervisade på ett bra och intressant sätt.
Samim A
(5)
Kurs: Brandkurs (repetition) Kursen upplevde förväntningar. Enkel/praktisk kurs med goda övningar. God upplevelse generellt sätt.
Inger S
(5)
Instruktören Erica Ronnysdother var professionell, engagerad och otroligt pedagogisk.Hon lyckades verkligen förmedla allvar med energi och glädje. Vi var supernöjda! I kontakten med Henrik har det också fungerat otroligt professionellt hela vägen. Överenskommelser och kontakter har varit väldigt bra och över förväntan. Personligen hoppas jag att...
Visa mer
Benny B
(5)
Utbildning HLR Hjärtstartare. Bra utbildning med praktiska övningar
Beatrice D
(4)
Utbildningen till HLR instruktör var mycket givande och intressant. Bra övningar och bra information. Våran kursledare var mycket duktig och trevlig.
Sara K
(5)
Kursen var mycket bra och informativ. Bra upplägg med en teori del först och sedan praktiska övningar med docka och hjärtstartare.
Julia-Yuluz U
(5)
Utbildningen uppfyllde mina förväntningar, jag kunde till och med testa hur snabbt jag var i en akut situation.
Anette F
(5)
Mycket bra med praktisk övning. Hade kunnat korta ner det muntliga genom att inte fråga så mycket frågor utan mer talat om och visat filmer/bilder.
Carla C
(5)
En seriös och väldigt informations givande tid med Brandfast, kompetent och trevlig personal. Rekommenderas starkt!
Anette P
(5)
En riktigt bra ögonöppnare för hur vi kan förebygga brand. Både vad gäller arbetet samt privat. Intressant fakta och bra tips på vad man kan göra.
Ritva E
(4)
Hade förväntningar på lite mer praktiska övningar. Annars trevligt, tydligt och lättillgängligt. Jag köpte timerladdare och vann brandvarnare.
Jessica M
(4)
Mycket bra och tydlig kurs i HLR. Pedagogiskt presenterat.
Helen K
(4)
Bra HLR kurs men blandning av teoridelar och praktik.
Pernilla B
(5)
En alltigenom positiv upplevelse vad gäller både bemötande och innehåll i kursen. Jag känner mig nu säker på vad jag ska göra i olika krissituationer för att på bästa sätt kunna hjälpa en annan människa. Tack.
Om utbildning.se

utbildning.se är portalen där du hittar kompetensutveckling för att utvecklas inom alla branscher. Tusentals kurser över hela Sverige. Alla våra tjänster är kostnadsfria att använda.

Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!