Visa utbildning.se som: Mobil

Vi gör just nu en uppföljande undersökning gällande hur COVID-19 har påverkat och fortsätter att påverka hur och om du väljer att gå en utbildning. Vi är så tacksamma om du vill svara på våra frågor. Gå till undersökningen.

Recensioner av Barnrättskonsulterna

Snittbetyg: 4,5

Baseras på 131 recensioner.

Cajsa Palm, Nyköpings kommun
(5)
Mycket kompetenta utbildare, lyhörda under såväl förberedelse av liksom under utbildningstillfällena. Mycket god kunskap i barnrätt, men också grundade i kommunal verksamhet med god förmåga att fånga upp och göra utbildningen relevant för olika verksamhetsområden och yrkesgrupper.
Ami Netzler, Västerås stad
(5)
Emma Fagerstrand har ett in lyssnade och problemlösande förhållningssätt då Västerås stad tillsammans med Emma lade upp en större seminarieserie, riktat till olika förvaltningar och till politik. Vidare är Emma konkret, ger bra exempel och bra flöde i sina presentationer. Från både stadens förvaltningar och från det stora seminariet för 280 per...
Visa mer
Karlskoga och Degerfors kommuner
(5)
Kursen var lagd på rätt nivå. Inlärningsmässigt skickligt att varva fakta med interaktiva övningar. Budskapet var tydligt och nådde fram. Utbildaren hade härlig energi och inlevelse. Tack för fantastiska dagar!
Elisabet Wallin Örebro kommun. Fritid Ungdom
(5)
Föreläsarna var pedagogiska och levererade ett genomtänkt koncept med en variation av interaktiva övningar och föreläsning. De fastnade inte i "artikelkunskap" utan förmedlade andemeningen i Barnkonventionen på ett mycket bra sätt. Utbildningen var konkret och verksamhetsnära. Gruppen fick flera verktyg att jobba vidare med på hemmaplan.
Ulrika Klang
(4)
Proffsigt
Marie Jonsson
(4)
Lite kort tid
Oliwer Almér, Strängnäs Fritidsgårdar
(4)
Det var en intressant föreläsning med bra workshop.
Anonym
(4)
Överlag bra kurs. Rätt knepiga övningsuppgifter som ändå lyfter fram svårigheten i ämnet, som vi också gärna missar.
Anonym
(1)
En stor del av tiden upptogs av att presentera oss för varandra (vi som jobbar i samma kommun). Föreläsaren hade lite dåligt bemötande och kunde slänga ur sig kommentarer som var lite opassande om hon inte var nöjd med svaren. Föreläsaren hade inte så många praktiska exempel och inga exempel på rättspraxis eller varför det alls är någon skillnad...
Emma Kommentar:
Hej och tack för din kommentar. Vi är hemskt ledsna över att du uppelever att du fick ett dåligt bemötande från oss och känner inte alls igen oss i den feedbacken sedan tidigare. Det är aldrig någonsin vår mening att svara på ett sätt som kan upplevas som opassande. Tvärtom är vi väldigt måna om att alla våra deltagare ska känna att de vågar ref...
Visa mer
Strängnäs kommun
(4)
Bra med konkreta case. Bra föreläsning
Anders Härnbro
(4)
Barnrättskonsulterna tog ned konventionen (snart lagen) till marken genom att leda oss fram till ett förenklande verktyg och den ständiga påminnelsen att det är en seriös bedömningsprocess om barnets bästa som är kravet. det handlar inte att slopa alla andra prioriteringar och avvägningar.
Eddie Lundgren
(4)
Inspirerande dag som gav en bra grund kring barnrättsfrågor och barnkonventionen. För full pott hade jag gärna sett mer till för handledning i pass 2 för hur man kan arbeta med checklistan. Men överlag, jättebra föreläsning!
Anonym
(5)
Bra!
Gabriella
(3)
Jag tycker att det hade behövts mer tid för det praktiska momentet på slutet. Jag tycker också att vi kunde ha fått mer exempel på hur vi ska tänka exempelvis ett färdigt exemplar att utgå ifrån i det praktiska momentet.
Karin Andersson
(5)
Inspirerande och mycket lärorikt!
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Kursdeltagare
(5)
5 av 5
Så fungerar utbildning.se

Sök och hitta en utbildning du är intresserad av


Beställ information eller boka direkt


Du blir kontaktad av utbildningsarrangören

Nyhetsbrev
Prenumerera på vårt nyhetsbrev och ta del av det senaste inom kompetensutveckling!