Teambuilding - Annika R Malmberg

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Skapa vinnande team - Annika R Malmberg

Skapa vinnande team - Annika R Malmberg

I den här kursen får du ett effektivt arbetssätt för att skapa ditt eget dreamteam. Du lär dig att använda feedback för att utvecklas, kommunicera kring jobbiga ämnen, förstå varandras olikheter och ge plats åt era styrkor. Genom kursens praktiska uppgifter får du strategier som du direkt kan gå ut och prova i din egen grupp.

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Erbjudande

Den här kursen riktar sig till dig som vill utveckla dina ledarskapsförmågor, skapa starkare team och förbättra kommunikationen inom företag, organisationer, kommuner eller andra verksamheter. Oavsett om du är chef, teamledare eller medlem i en arbetsgrupp, kommer du att dra nytta av de insikter och verktyg som kursen erbjuder.

Video

Kursinnehåll

Du lär dig: 

 • Fördelarna med att arbeta i team
 • Ge plats åt varandras styrkor
 • Formulera ett syfte
 • Kommunicera kring svåra ämnen
 • Ta fram regler för teamarbetet
 • Fördela roller och ansvar
 •  Använda feedback för att bli ännu starkare
 • Effektivisera möten

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Annika R Malmberg är författaren och talaren som tagit Sverige med storm. Hon är expert på relationer, har skrivit flera böcker och klassas som en av landets absolut vassaste föreläsare. Det här är hennes andra kurs hos Framgångsakademin efter succén med “Öka din självinsikt - och få en nytändning”.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 16 kapitel
 • 18 övningar
 • 2+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 4,3

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Charlotte Engström
10 maj 2023
Toppenbra!!

En väldigt lärorik och intressant kurs som täcker många delar i viktiga ämnen kring allt i från hur man bygger starka team, fördelar med att arbeta i team till hur man hanterar ...

Visa mer
4/5
Frans
13 okt 2022

Kul att gå en sådan här ny kurs. Jag gick Annikas tidigare kurs hos er och älskade den, så jag blev superglad när jag såg att den här kursen skulle släppas. Nu har jag gått den,...

Visa mer
4/5
Adam
13 okt 2022

Väldigt bra!

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights