Förhandlingsteknik Grundutbildning - Lars-Johan Åge

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Konsten att förhandla

Konsten att förhandla

I den här kursen får du ta del av fem konkreta steg för hur du genomför en lyckad förhandling. Du får lära dig hur du skapar en happy-happy situation där båda parter lämnar nöjda, oberoende av utgångsläget. För oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama så är lösningen för att komma överens densamma.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur framgångsrika förhandlingar fungerar och vilka tekniker och strategier som kan hjälpa dig att skapa win-win situationer. Du kommer att ha utvecklat dina förhandlingsfärdigheter, vilket i sin tur kan bidra till att förbättra dina affärsresultat, löneförhandlingar, personliga relationer och vardagliga samspel.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som vill förbättra sina förhandlingsfärdigheter, oavsett om det gäller affärsförhandlingar, lön, personliga relationer eller vardagliga situationer. Kursen passar både nybörjare och erfarna förhandlare som vill finslipa sina tekniker och strategier.

Kursinnehåll

 • Hur du blir en mästare på förhandling
 • Hur du kommer överens med vem som helst
 • Hur du skapar en happy-happy situation
 • Hur du fokuserar på rätt saker under en förhandling
 • Hur du ska hantera stress och härskartekniker

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Lars-Johan Åge, ekonomiprofessor och förhandlingsexpert, leder kursen. Med en imponerande bakgrund inom förhandling, inklusive utbildning vid Harvard Law School och samarbete med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka, har Lars-Johan Åge en unik och värdefull insikt i förhandlingens konst. Hans analyser av framstående förhandlare, diplomater och näringslivstoppar kommer att hjälpa dig att förstå och bemästra de tekniker och strategier som krävs för att bli framgångsrik i förhandlingssituationer.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 10 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förhandlingsteknik Grundutbildning - Lars-Johan Åge, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
4/5
Yvonne
26 sep 2022
Världsklass

Nöjd med innehållet i kursen

5/5
Tuva
26 sep 2022
Toppenbra!

Intressant att lyssna till en tidigare förhandlare inom FBI.

5/5
Josefin
26 sep 2022
Bra kurs

Härliga verktyg!

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights