Självledarskap - Magnus Helgesson

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

självledarskap

Äg ditt liv med Magnus Helgesson

I den här kursen kommer du att lära dig enkla och tydliga metoder för att bli din egen mentala coach och äga ditt eget liv. Kursen fokuserar på att ge dig verktygen för att skapa goda vanor, nå dina mål och skapa förändring som håller. Du kommer att få insikt i självägarskap och ledarskap samt hur du kan ta kontroll över ditt eget liv.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan bli din egen mentala coach och äga ditt eget liv. Du kommer att ha lärt dig metoder och tekniker för att skapa goda vanor, nå dina mål och skapa hållbar förändring, vilket i sin tur kan hjälpa dig att uppnå personlig och professionell framgång.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs passar för alla som vill ta kontroll över sitt eget liv och bli sin egen mentala coach. Kursen är utformad för att hjälpa dig att utvecklas personligt och professionellt genom att lära dig metoder och tekniker för självägarskap, ledarskap och hållbar förändring.

Video

Kursinnehåll

 • Metoder och tekniker för att bli din egen mentala coach
 • Självägarskap & Ledarskap
 • Hur du skapar goda vanor
 • Hur du når dina mål
 • Hur du skapar förändring som håller
 • Hur du lär dig äga ditt eget liv

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Magnus Helgesson, superentreprenör och mental coach, leder kursen. Med erfarenhet av att bygga framgångsrika företag som Harry's och som författare till tre böcker om personlig utveckling, har Magnus en unik och värdefull insikt i hur man kan äga sitt eget liv och uppnå framgång. Han kommer att ge dig de verktyg och strategier du behöver för att bli din egen mentala coach och skapa hållbar förändring.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 14 övningar
 • 1+ timme videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Recensioner

Snittbetyg: 4,7

Baseras på 3 recensioner
Skriv en recension
5/5
Liam
13 okt 2022

Magnus väckte tankar inom mig som jag aldrig har haft förut. Rekommenderar!

4/5
Lucas
13 okt 2022

Mkt bra kurs!

5/5
Johanna
05 nov 2021
Energi

Snacka om att få energi och bli inspirerad. Har gått kursen en gång och ska gå den snart igen mer grundligt! Älskar Helgesson <3

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights