Personlig utveckling och Självledarskap

Längd
6 månader
Pris
3 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
6 månader
Pris
3 000 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Kursen är bokningsbar via arrangörens hemsida 🤗

Kursbeskrivning

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Vill du också bli framgångsrik inom ditt område och utvecklas som person? Då har du hittat rätt. Vi har skapat en plattform för dig som vill maxa din personliga utveckling och frigöra din fulla potential.

Du får tillgång till:

  • Mängder av unika onlinekurser från profiler som Kjell Enhager, David JP Phillips, Elaine Eksvärd, Christer Olsson, Mikael Arndt och många fler
  • Tillgång till vår plattform 24h/dygn
  • Experternas skräddarsydda övningar
  • Workbooks, checklistor
  • Exklusiv VIP-grupp Facebook
  • Workshops och Live Q&A's där du kan interagera direkt med våra profiler
  • Tillgång till support måndag-fredag

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Målgrupp

Passar såväl privatpersoner som företag.

Kursledarna

Några av våra främsta kursledare,

Förbättra ditt minne - Mattias Ribbing

Mattias Ribbing är flerfaldig svensk mästare i minne, författare till fem böcker om hjärnan och även utsedd till International Grand Master of Memory. I den här kursen lär han ut de bästa strategierna och teknikerna för att du ska kunna optimera ditt minne och ditt lärande.

Frigör din potential - Christer Olsson

Christer Olsson gjorde sunt förnuft till sin affärsidé. Han har jobbat med organisationsutveckling – genom individutveckling – i över 27 år. Idag är han verksam som inspiratör, föreläsare och coach. I den här kursen hjälper han dig att verkligen våga frigöra din potential. Du får ta del av hans mest effektiva verktyg, som har förändrat livet radikalt till det bättre för många människor.

Presentationsteknik - Elaine Eksvärd

Elaine Eksvärd är retorikexperten som vägleder dig i slagkraftig kommunikation. I den här kursen lär hon ut sina bästa strategier för att du ska få andra att vilja lyssna på det du säger, komma ihåg det du har sagt och återvända för att höra mer.

Öka din självinsikt – Annika R Malmberg

Annika R Malmberg är talare, artist och författare. I den här kursen får du ta del av Annikas bästa metoder för att ta reda på vem du är idag och var du vill vara imorgon. Och vad du behöver göra för att snabbast ta dig dit. Det handlar om ökad självinsikt och en förståelse för vad just du behöver i livet för att lyckas och må bra.

Självledarskap - Magnus Helgesson

Magnus Helgesson är superentreprenören och den mentala coachen som redan vid 21-års ålder tjänat sin första miljon. Han har skrivit 3 böcker, föreläst för hundratusentals människor och varit den världsberömda coachen Tony Robbins högra hand. I den här kursen lär han ut hur du med hjälp av enkla och tydliga metoder kan äga ditt eget liv – för annars kommer någon annan att göra det åt dig!

Förbättra din hjärnkapacitet - Katarina Gospic

Katarina Gospic är hjärnforskare, författare, talare och entreprenör. I den här kursen berättar hon om hjärnan som det beslutsfattande organet, som du kan påverka mer än du tror genom att du blir medveten om varför du reagerar och agerar som du gör i din vardag.

Kommunikation- Henrik Fexeus

Henrik Fexeus är en mångsysslare – mest känd är han för sina kunskaper inom mentalism, manipulationsteknik och illusionism. I den här kursen delar han med sig av hemligheterna bakom framgångsrik kommunikation, vilket enligt honom själv är synonymt med att kunna påverka på rätt sätt.

Personlig utveckling - Christina Stielli

Christina Stielli är författare och organisationsutvecklare, med en stark passion för beteendevetenskap. Hon började sin föreläsningskarriär i skolor och har på senare år blivit ett känt namn inom hållbar, personlig utveckling bland annat med poddar och i TV4 Nyhetsmorgon där hon medverkar i ämnen som rör hållbarhet. Välkommen till en kurs där du får verktyg för att bli mer hållbar som medarbetare och människa. 

Ledarskap - Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt är författaren, föreläsaren och före detta politiken som var Sveriges statsminister 2006-2014. Över ett långt liv har han haft olika ledarroller i snart 40 år. I den här kursen kommer du att få lära dig vad framgångsrikt ledarskap innebär, hur du genom att förändra ditt ledarskap kan få folk omkring dig att växa och prestera i enlighet med deras fulla potential. 

Stresshantering - Kristin Kaspersen

Kristin Kaspersen är programledaren och journalisten som jobbat med tv i över 30 år. Vid sidan av sin gedigna mediakarriär har ett brinnande intresse för kropp och själ funnits. I den här kursen lär hon ut hur du kan bli bättre på att hantera stressen du skapar i dig själv. 

Bli entreprenör - Isabella Löwengrip

Isabella Löwengrip är entreprenören, föreläsaren och influencern som 2018 utsågs till Näringslivets mäktigaste kvinna. I den här kursen får du lära dig vad som krävs för att lyckas som entreprenör, och hur du kan gå från en idé till verklighet. Du får lära dig hur du kan hantera alla de motgångar du kommer att möta som entreprenör, hur du kan skapa en hållbar livsstil och hur du bemästrar sociala medier. 

Bli komiker - Babben Larsson

Barbro “Babben” Larsson är komikern och programledaren som i över 40 år har arbetat med humor. Den här kursen riktar sig till dig är nyfiken på humor. Du kanske redan jobbar med humor, du kanske vill jobba med humor eller du kanske vill tillföra humor till ditt arbete idag. Du kanske bara är nyfiken på alla tips och trix som finns bakom allt det du skrattar åt. 

Fastighetsmäklare - Niklas Berntzon

Niklas Berntzon är mäklare och delägare på Eklund Stockholm New York. I den här kursen delar Niklas med sig av sina tips och råd, för att du ska bli den bästa mäklaren på ditt kontor! Det enda som krävs är rätt inställning, uthållighet och energi. 

Förbättra ditt analytiska tänkande - Johan Johansson

Johan Johansson är senior strateg på mediabyrån Carat och har tidigare jobbat med Hans Roslings stiftelse Gapminder för att sprida en mer faktabaserad världsbild. I den här kursen får du lära dig hur du kan stärka din analytiska förmåga och bli mer systematisk i ditt arbete med data och analys - från observation till uppföljning.

Försonas med din barndom - Görel Fred

Görel Fred arbetar som terapeut, föreläsare, utbildare och handledare. I den här kursen får du lära dig att förstå dig själv bättre för att kunna skapa konstruktiva relationer med andra vuxna och bli den förälder du önskar vara. Vi kommer att gå till botten med vad som krävs för att en försoning ska bli möjlig och gå igenom processen steg för steg.

Fotografering - Bingo Rimér

Bingo Rimér har jobbat med foto i över 20 år. I den här kursen kommer Bingo lära dig allt han kan om foto. Det som har tagit honom över 20 år att lära sig delar han nu med sig av till dig. 

Konsten att förhandla - Lars-Johan Åge

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessorn och förhandlingsexperten som utbildats vid Harvard Law School, arbetat med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. I den här kursen får du ta del av fem konkreta steg för hur du genomför en lyckad förhandling. Du får lära dig hur du skapar en happy-happy situation där båda parter lämnar nöjda, oberoende av utgångsläget. 

Kundservice som säljer - Anton Granlund

Anton Granlund är entreprenören som hjälpt några av Sveriges och världens främsta varumärken att öka sin försäljning genom att förbättra kundupplevelsen. I den här kursen får du lära dig hur du kan bygga och stärka relationen till dina kunder genom kundservice.

Ledarskap - Mikael Arndt

Mikael Arndt är säljgurun som blivit Sveriges främsta föreläsare inom försäljning när det kommer till att skapa verkliga resultat. Den här kursen riktar sig till alla som är eller som vill bli försäljningschefer, till alla enskilda företagare som funderar på att anställa sina första säljare och till de företag som vill utveckla riktigt vassa säljare. 

Mental träning - Johanna Hector

Johanna Hector är pionjär, coach och konceptutvecklare inom den globala wellness- och utbildningsindustrin. Från att ha varit en högpresterande tonåring med depression och ätstörningar, låter hon sig idag vägledas av lekfullhet och lust genom livet. I den här kursen delar hon med sig av sina bästa verktyg för att du ska kunna “wake up, grow up och show up”. 

Mental träning Del 1 & 2 - Lars-Eric Uneståhl

Lars-Eric Uneståhl är psykologen, forskaren och författaren som skapade den mentala träningen 1969 som ett resultat av 10 års forskning vid Uppsala universitet. Den här kursen är för dig som vill smaka på mental träning och få en introduktion till mental träning.

Optimera din sömn - John Axelsson

John Axelsson är sömn- och stressforskaren som i över 25 år undersökt varför vi sover, vad som händer när vi sover och hur vi kan optimera vår sömn. I den här kursen får du lära dig hur sömn fungerar och hur du kan sova bättre. Du får lära dig om hälsoriskerna med att sova för lite, och hur du kan skapa ett bättre förhållningssätt till din sömn. 

Säljutbildning - Mikael Arndt

Mikael Arndt är mycket framgångsrik i sin karriär som försäljare. Han har föreläst i över 20 länder, skrivit 3 böcker och utbildat tusentals försäljare. Att vara en bra försäljare öppnar upp otroliga valmöjligheter, men det krävs träning. Därför kommer Mikael guida dig i denna kurs för att få de verktyg som krävs för att du ska bli en mästare i försäljning!

Självledarskap - David JP Phillips

David JP Phillips är rankad som en av de 18 mest “nördiga” kommunikatörerna i världen. Den här kursen kommer ge dig verktyg för att du ska kunna uppnå känslan av “Wow!” genom livet. Du kommer få höra om vikten av självledarskap, samt få tillgång till de bästa metoderna inom neurologi, biologi och psykologi – för att utveckla ditt mentala jag.

Sluta tänka, börja göra - Carina Sunding

Carina Sunding är entreprenör, inspiratör och coach. I den här kursen får du lära dig hur du slutar övertänka och istället bemästrar konsten att göra. Du kommer att få konkreta tips som hjälper dig att möta dina rädslor, bryta destruktiva mönster och göra på nya sätt.

Träning - Mårten Nylén

Mårten Nylén är personlig tränare och hälsoentreprenör. I den här kursen delar han med sig av sina bästa strategier för att du ska kunna lyckas uppnå just dina mål, med hälsan i fokus och som fundament.

Träning padel - Jonas Björkman

Jonas Björkman är före detta tennisproffset som spelat på elitnivå i 18 år. När tennisracket lagts på hyllan byttes det snabbt ut mot ett padelracket efter en resa i Portugal under tidigt 2000-tal. I den här kursen lär han dig allt om hur du blir en mästare på padel.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
5/5
A.P
25 aug 2022
Mycket bra bibliotek med kurser

Nöjd med utbudet.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights