Effektiv kommunikation - Henrik Fexeus

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

kommunikation

Den diskreta konsten att påverka andra med Henrik Fexeus

I den här kursen kommer du att lära dig effektiva strategier och tekniker för att bli skicklig på att påverka andra och förstå hur du kan använda denna kunskap för att förbättra din kommunikation. Kursen täcker både teori och praktiska övningar som hjälper dig att utveckla dina kommunikationsförmågor och förstå hur du påverkar din omgivning.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för hur du kan påverka andra och använda dessa färdigheter för att förbättra din kommunikation och skapa framgångsrika relationer och resultat. Du kommer att ha förbättrat dina kommunikationsförmågor och förstått hur du påverkar din omgivning, vilket i sin tur kan bidra till att förbättra dina yrkesmässiga prestationer och personliga interaktioner.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

  • Onlineutbildning
  • Distans

Investering

  • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
  • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
  • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs passar för alla som vill förbättra sin kommunikationsförmåga och förstå hur de påverkar andra, oavsett om du är en yrkesverksam, ledare, säljare, coach eller student. Kursen är utformad för att hjälpa dig att bemästra konsten att påverka andra och använda dessa färdigheter för att skapa framgångsrika relationer och resultat.

Video

Kursinnehåll

  • Ta reda på hur du påverkar andra
  • Påverka på rätt sätt
  • Bra sätt att använda din makt genom andra

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Henrik Fexeus är en mångsysslare – mest känd är han för sina kunskaper inom mentalism, manipulationsteknik och illusionism. Utöver det har han skrivit flera bästsäljande böcker inom dessa områden, som även har slagit stort internationellt. Han är också skribent och TV-personlighet.

Henrik är en av Sveriges mest eftertraktade föreläsare och flerfaldigt belönad för sina unika framgångar. I SVT har han utfört en rad experiment om psykologisk påverkan, som chockar lika mycket varje gång.

Examen, diplom m.m.

  • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
  • 10 övningar
  • 1.5+ timmar videomaterial
  • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Effektiv kommunikation - Henrik Fexeus, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 4

Baseras på 1 recensioner
Skriv en recension
4/5
Robert
26 sep 2022
Rekommenderar

Intressant.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights