Grundläggande Entreprenörsskap - Isabella Löwengrip

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Börja redan idag! se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Kursbeskrivning

Entreprenörskap

Entreprenörskap - Genom motgång till framgång med Isabella Löwengrip

Denna kurs fokuserar på att hjälpa dig att bli en framgångsrik entreprenör genom att lära dig hur du tar din idé till verklighet, hanterar motgångar och kriser, bygger ett starkt team, förstår juridiska avtal, bygger hållbara företag och bemästrar sociala medier. Kursen innehåller både teori och praktiska övningar som hjälper dig att utveckla dina entreprenörsfärdigheter och förmåga att hantera utmaningar.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en bättre förståelse för vad som krävs för att bli en framgångsrik entreprenör och hur du kan hantera de motgångar och utmaningar som kommer på vägen. Du kommer att ha förbättrat dina entreprenörsfärdigheter och förmåga att bygga hållbara företag, leda ett starkt team och använda sociala medier effektivt för att marknadsföra ditt företag.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Börja redan idag!

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är utformad för alla som har en dröm om att bli framgångsrika entreprenörer och vill veta hur man kan nå dit. Kursen passar för både nybörjare och de som redan har erfarenhet av entreprenörskap men vill utveckla sina färdigheter och lära sig hantera motgångar på ett bättre sätt.

Video

Kursinnehåll

 • Hur man blir en framgångsrik entreprenör
 • Hur man går från idé till verklighet
 • Hur man hanterar motgångar och kriser
 • Hur man bygger rätt team
 • Hur man ska tänka kring juridiska avtal
 • Hur man bygger hållbara bolag
 • Hur man bemästrar sociala medier

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Isabella Löwengrip är en framgångsrik entreprenör, föreläsare och influencer med över 13 företag under sitt bälte. Med sin gedigna erfarenhet av att starta och driva företag, inklusive att hantera motgångar och kriser, kommer Isabella att dela med sig av sina insikter och strategier för att hjälpa dig att bli en framgångsrik entreprenör och övervinna de utmaningar som du kommer att möta på din resa.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 11 kapitel
 • 11 övningar
 • 1 timme videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Grundläggande Entreprenörsskap - Isabella Löwengrip, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 5 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Anna Pettersson
26 sep 2022
Förebild!

Jag har alltid beundrat Isabella Löwengrip. Nu fick jag äntligen veta hur hon har kommit så långt som hon faktiskt har gjort.

5/5
Hjalmar
26 sep 2022
Bra

Mycket lärorik kurs

5/5
Alice
26 sep 2022
Driva eget

Jag rekommenderar denna kurs till alla er som vill starta eget företag. Tack vare Isabella driver jag idag eget.

Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights