Förbättra ditt analytiska tänkande - Johan Johansson

Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Längd
3 månader
Pris
1 199 SEK exkl. moms
Nästa kurstillfälle
Starta när du vill se detaljer
Utbildningsform
Onlineutbildning
Få mer information om utbildningen, arrangörerna svarar oftast inom 48h 👍

Video

Kursbeskrivning

Förbättra ditt analytiska tänkande

Gå en kurs för att förbättra ditt analytiska tänkande

I denna kurs kommer du att lära dig hur du kan stärka din analytiska förmåga och bli mer systematisk i ditt arbete med data och analys. Du får en effektiv metod för att omvandla siffror till något som faktiskt gör nytta genom sex tydliga steg som hjälper dig att förbättra ditt analytiska tänkande.

Efter att ha genomfört kursen kommer du att ha en förbättrad analytisk förmåga och förståelse för hur man kan använda data och statistik för att fatta snabbare och smartare beslut. Du kommer att ha lärt dig en metod för att omvandla siffror och observationer till insikter och åtgärder som faktiskt gör nytta i ditt arbete eller din verksamhet.

OBS! Alla singelkurser ingår i vårt 12 månaders abonnemang!

Kommande kursstarter

1 tillgänglig kursstart

Starta när du vill

 • Onlineutbildning
 • Distans

Investering

 • Ingen uppsägningstid eller bindningstid
 • Pengar tillbaka inom 14 dagar garanti
 • 20% rabatt på nästa köp

Målgrupp

Denna kurs är lämplig för alla som vill förbättra sitt analytiska tänkande och bli bättre på att använda data och statistik för att fatta beslut, oavsett om det är inom arbetslivet, akademiska studier eller personliga intressen.

Kursinnehåll

 • Hur du gör observationer baserat på data och fakta
 • Hur du omvandlar dina observationer till insikter
 • Hur du visar effekten av dina insikter
 • Hur du tar fram åtgärder
 • Hur du följer upp och ser effekten av dina åtgärder

Upplägg

Välkommen till Framgångsakademin, din plattform för digitalt lärande - var du vill, när du vill och på vilken enhet du vill. Vare sig du använder dator, mobil, surfplatta eller TV, har vi designat våra kurser för att du ska kunna tillgodose dig kunskap på ett smidigt och flexibelt sätt. Allt du behöver göra är att logga in via vår hemsida för att börja din resa mot personlig och professionell utveckling.

Kursmaterialet

Vårt kursmaterial består av förinspelade filmer från experter inom olika områden, vilket innebär att du får lära av de bästa inom sitt respektive område. Varje kurs innehåller omkring 2 timmars videoinnehåll, men vi rekommenderar att du sprider ut din kurs över en månads tid. Detta för att ge dig tid att smälta informationen, utföra övningar och börja tillämpa det du har lärt dig. Vi tror på att lärande och utveckling tar tid, och för att verkligen förändra beteenden krävs det tid, tålamod och övning.

Övningar

Efter varje lektion får du tillgång till övningar som hjälper dig att tillämpa det du har lärt dig och stärka din förståelse för materialet. Dessutom erbjuder vi en workbook, ett omfattande arbetshäfte, som kompletterar videomaterialet. Denna innehåller alla övningar och fungerar som en praktisk guide och referenspunkt under hela din kurs.

Det är dock viktigt att notera att alla lär oss i olika takt, och vi respekterar det. Därför är våra kurser helt självstyrd, vilket innebär att du kan anpassa din inlärningstakt efter dina egna behov och preferenser. Vi är här för att stödja din utveckling, inte att styra den.

Kursledare

Johan Johansson är senior strateg på mediabyrån Carat och har tidigare arbetat med Hans Roslings stiftelse Gapminder för att sprida en mer faktabaserad världsbild. Han har hjälpt några av Sveriges största varumärken att omvandla data och statistik till underlag för att fatta snabbare och smartare beslut. I denna kurs delar han med sig av sin erfarenhet och kunskap för att hjälpa dig att förbättra ditt analytiska tänkande.

Examen, diplom m.m.

 • Digitalt övningshäfte (workbook) som du kan ladda ner och skriva ut.
 • 7 kapitel
 • 7 övningar
 • 1.5+ timmar videomaterial
 • Certifikat vid slutförande av kursen

Intresseanmälan

Beställ information

Fyll i formuläret för att få mer information om Förbättra ditt analytiska tänkande - Johan Johansson, direkt från arrangören. Det är gratis och inte bindande!

reCAPTCHA logo Den här hemsidan är skyddad av reCAPTCHA och Googles Integritetspolicy och Användarvillkor tillämapas.

Recensioner

Snittbetyg: 5

Baseras på 3 recensioner
Recensioner publiceras enligt vår recensionspolicy.
Skriv en recension
5/5
Ibrahim
26 sep 2022
Bra kurs

Jag trodde att man bara kunde göra en undersökning, kolla på den lite snabbt och sen var analysen klar. Men efter den här kursen inser jag verkligen hur mycket man göra av en an...

Visa mer
5/5
Alva
26 sep 2022
Rekommenderar!

Rekommenderar starkt. Absolut värd sitt pris.

5/5
Hugo
26 sep 2022
Förbättrat provresultat

Jag använde kunskapen jag lärde mig i kursen till att analysera mina provresultat i skolan. Efter att ha analyserat de, har jag nu höjt mina betyg avsevärt mycket. Tänk hur myck...

Visa mer
Framgångsakademin
Kungsgatan 9
114 39 Stockholm

Framgångsakademin – frigör din fulla potential

Framgångsakademin vill vara det självklara valet för dig som vill bygga dig själv och andra genom personlig utveckling och självledarskap. Vi som team vill se dig växa och vi är stolta över att kunna leverera ett brett digitalt kursutbud av...

Läs mer om Framgångsakademin och visa alla utbildningar.

Highlights